Czy wszystkie nowe laptopy są dziś takie głośne? Nic takiego nie robię, a wentylator nie wie co to cisza nocna. Miałem na testach HP 255 G10 Ryzen 7-7730U i to był istny dramat. Teraz mam HP ProBook 465 G11 R5 7535U i jest lepiej, ale dalej potrafi uprzykrzać życie. Polecicie jakieś modele laptopów, które mają naprawdę dobre chłodzenie?
@SilverFizz: chlodzenie to ty wlasnie masz dobre bo inaczej by ci sie lapek przegrzewal a tak przynajmniej dmucha, poszukaj przyczyny gdzie indziej, sprawdz zuzycie procka, wyjmij kulki ze skarpet z wlotu radiatora, paste nowa załóż, etc.
@SilverFizz: straszyli mnie, że każdy jest suszarką, ale mam Legiona slim i na aktualizacji biosu jak rozkręci wiatraki na full, to dosłownie odkurzacz. Ale podczas grania na trybie cichym jest cicho, a wydajność nie spada dramatycznie. Nawet na automatycznych nie działa bardzo głośno, ale już zauważalnie.
natomiast poza grami jest bezgłośny i praktycznie pasywny (przez co w sumie dość ciepły, więc daje tryb niestandardowy z wentylatorem zawsze co najmniej na
p0lski szon usuwający Instagrama po tym jak wyciekły jej maile z Epsteinem i teraz cały świat wie że jej "ciężką pracą", którą dorobiła się sławy było zwyczajne ku***nie się. ( ͡°͜ʖ͡°) #heheszki #epstein
#laptop #laptopy #komputer #komputery #informatyka #procesory
Ale podczas grania na trybie cichym jest cicho, a wydajność nie spada dramatycznie. Nawet na automatycznych nie działa bardzo głośno, ale już zauważalnie.
natomiast poza grami jest bezgłośny i praktycznie pasywny (przez co w sumie dość ciepły, więc daje tryb niestandardowy z wentylatorem zawsze co najmniej na
@SilverFizz: dobre czy ciche?
Kup sobie MacBooka.
@TobiaszSuchy: no nie wiem, służbowy thinkpad potrawi dmuchać i być gorący na pulpicie xD