Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +33
No i co kolejny piątek siedzicie przed komputerem, walenie konia i spanko. Ja Oskar zwykły normik 3/10 syn prezesa firmy deweloperskiej i skromnej kardiochirurg, zagrałem tymi kartami, które miałem i właśnie siedzę na kolacji w pięciogwiazdkowej restauracji Michelin ze skromna szarą myszką miss world Julka. Mogłeś grac kartami jakie masz i być na moim miejscu, ale jak zwykle ci się nie chciało.
Natura.
#blackpill #geny #predeterminizmgenetyczny
Natura.
#blackpill #geny #predeterminizmgenetyczny
źródło: Natura
Pobierz
Kenteris 0

Tak naprawdę większość chce przeżyć i ocalić dobytek. Władza to sprawa drugorzędna.
@mike-johnston: Widocznie 45 lat komunizmu/socjalizmu i następne 20-30 lat odbudowywania się po tym to za mało dla niektórych osób.
https://www.telepolis.pl/tech/nauka/polacy-cofaja-sie-w-rozwoju-dane-sa-bezlitosne
40% polaków dorosłych nie potrafi zrozumieć czegoś na podstawie ulotki czy przepisu
@Widelec_: ciekawe skąd znasz liczby. Albo zmyślasz albo powtarzasz za jakąś konfoonucą, która zmyśla. A ci co byli chętni to już rosną na nich zioła. Może gdyby nie konfiarska piąta kolumna w Polsce sprzeciwiająca się pomocy Ukrainie i podobne działania w innych krajach to już byłoby
@Matis666: ja myślę że wykop jest jaki jest a mimo wszystko wielu ludzi tu na wykopie znajduje miejsce bo tutaj ludzie jeszcze potrafią pisać pełnymi zdaniami. a na takim facebooku, tik toku, insta to <papiez_macha.jpg>.
źródło: czarzasty-armia-czerwona
PobierzJakby okej mamy tu swoje miejsce ale nie zmienia to jak wygląda Polska w rzeczywistości