Wpis z mikrobloga

• 325
@ponton: Budziło większe zaufanie niż dzisiejszy interfejs. Zawsze mnie irytuje jak strona się przeładowuje pięć razy zanim pokaże wszystkie elementy.
  • Odpowiedz
@ponton: wczesniej chyba jeszcze inaczej wygladal, to byl kolejny etap. I te kartki do drapania brrrr, ciakwostka mam nadal to konto juz chyba z 18 lat bedzie :D
  • Odpowiedz
  • 30
i komu to przeszkadzało?

@baltic-vodka: zatrudnionym w IT frontendowcom i paru menadżerom. Jak coś jest i po prostu działa to można by ich wywalić z roboty.
  • Odpowiedz
@ponton: ależ to była wygoda jak założylem konto w mBanku i robiłem z domu przelewy zamiast latać na pocztę, uprzednio najpierw do bankomatu wypłacić gotówkę.
  • Odpowiedz
Budziło większe zaufanie niż dzisiejszy interfejs. Zawsze mnie irytuje jak strona się przeładowuje pięć razy zanim pokaże wszystkie elementy.

@baal80: ale w sumie jakie operacje musisz wykonywać na kompie? ja się może raz czy dwa razy w roku zaloguję na stronie, a tak obsługuje przez całkiem wygodną i ok działającą aplikację.
  • Odpowiedz
@ponton: Mam konto w lokalnym banku i tam interfejs jest bardzo podobny. Co prawda przelew z kołchozu mam dzień później niż reszta pracowników ale dla takich widoków warto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ponton: tak było... każdy przelew był wtedy dla mnie wydarzeniem, bo zazwyczaj miałam gunwo do przelania xD

Co prawda przelew z kołchozu mam dzień później niż reszta pracowników

@tico_bot: ja tak mam właśnie w mbanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz