Wpis z mikrobloga

Poleci ktoś jakieś wygodne (podkreślam wygodne, bo w jakichś trzewikach od Lasockiego czuje się jakbym chodził w plastiku) buty na zimę do pracy biurowej? Teraz chodzę w zimowych reebokach, bardzo wygodne, ale jednak średnio elegancko plus się grzeje stopa.

Nie muszą być super eleganckie, ale też nie chcę wyglądać jakbym szedł w góry. Myślałem o jakichś sneakersach zimowych, ale nie za milion pln.

#modameska #buty
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Poleci ktoś jakieś wygodne (podkreślam wygodne, bo w jakichś trzewikach od Lasockiego czuje się jakbym chodził w plastiku) buty na zimę do pracy biurowej?

@Gomorakazowa: Przepraszam, ale skąd k#w@ niby ludzie mają wiedzieć co będzie dla ciebie wygodne? XD
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404: chodzi o to co ludzie polecają. Zgadzam się - skąd mam niby wiedzieć co będzie dla mnie wygodne. Sprawdzę to, co ludzie polecą.

Dlatego właśnie istnieje polecanie - najprostszy motyw na świecie. Jakbym miał do polecenia wygodne buty, a ktoś by się zapytał to bym się podzielił swoją opinią, a nie zadawał głupie pytania.
  • Odpowiedz
@Gomorakazowa: ja kupiłem vansy sk8-hi mte - wyglądają spoko, takie ani sneakersy ani typowe buty zimowe ale bardzo wygodne w noszeniu, dobrze chronią przed wilgocią i zimnem ale w pomieszczeniach nie zauważyłem, żeby jakoś się stopy grzały - tutaj zakładam grubsze albo cieńsze skarpetki w zależności od warunków. Mam je dopiero od tego sezonu więc nie wiem jak z trwałością.
Sprawdzają mi się w noszeniu codziennym do sklepu czy do
Aureilon - @Gomorakazowa: ja kupiłem vansy sk8-hi mte - wyglądają spoko, takie ani sn...

źródło: full_img_301753

Pobierz
  • Odpowiedz