Aktywne Wpisy

Nixa06 +5
Miałam okazję żyć jako ładna dziewczyna i jako brzydka dziewczyna.
Po czym poznać w dzisiejszych czasach, że jest się ładną dziewczyną?
Po tym, że jak ktoś chce Ci pojechać w internecie to napiszę Ci coś w stylu ,,no nie zesraj się, jesteś co najwyżej 7/10” albo ,,meh, widziałem ładniejsze i przynajmniej skromne”, bo wiedzą, że jak Ci pojadą, że jesteś brzydka to zostaną wyśmiani. A jak jesteś brzydka to Ci pojadą od najgorszych i
Po czym poznać w dzisiejszych czasach, że jest się ładną dziewczyną?
Po tym, że jak ktoś chce Ci pojechać w internecie to napiszę Ci coś w stylu ,,no nie zesraj się, jesteś co najwyżej 7/10” albo ,,meh, widziałem ładniejsze i przynajmniej skromne”, bo wiedzą, że jak Ci pojadą, że jesteś brzydka to zostaną wyśmiani. A jak jesteś brzydka to Ci pojadą od najgorszych i

bar125 +8
AI "dojeżdża" kolejny sektor
Akcje spółek obsługujących karty kredytowe znacznie spadły w oparciu o badania Citrini Research, które wskazują, że agenci AI będą ostatecznie przeprowadzać transakcje w systemie płatności Stablecoin, omijając systemy rozliczeniowe.
Visa -4,4%
Mastercard -6,3%
Akcje spółek obsługujących karty kredytowe znacznie spadły w oparciu o badania Citrini Research, które wskazują, że agenci AI będą ostatecznie przeprowadzać transakcje w systemie płatności Stablecoin, omijając systemy rozliczeniowe.
Visa -4,4%
Mastercard -6,3%
źródło: image
Pobierz

I mam wrażenie że praktycznie każdy ma jakiś o----m nad dronami. Dronu tu drony tam. Istna dronoza prawie jak u Bartosiaka. Młodzież będzie siedziała daleko i w ciepełku klikała na kąkuterze i joysticku i broniła Kartostanu. Wyciąganie wniosków odnośnie przyszłości wojny na podstawie wojny pozycyjnej biedaka z kretynem może być cokolwiek karkołomne...
#wojna #ukraina #rosja #polska #drony
Ukraińskie drony będą powstawać w Polsce!
Zakupiliśmy K9A1 i będziemy robić polską wersję K9PL. Do tego mamy AHS Krab. A robić drony z Ukrainą też chcemy czy ci się to podoba kacapku, czy nie.
XDDDDDDDDDDDDDDDD
Dobra ja wysiadam z dyskusji bo to poniżej godności
@Arthasss: A to na potencjalną wojne z kim się niby szykujemy?
@kubkarzzswarzadza: Oczywiście że tak po pierwsze jak leci na ciebie kolumna 20 czołgów to powiedz mi czym chcesz je powstrzymać jak nie dronami? 155mm robiły robotę na początku wojny teraz Ukraina woli używać dronow bo są tanie i dobrze sobie radzę z niszczeniem sprzętu i nie trzeba się narażać bo
A jak na Kijów jechała legendarna 40kilometrowa kolumna czołgów to czym je powstrzymali? Rozwój i drony są ważne a szczególnie w logistyce i wywiadzie ale nie jest i nie będzie to panaceum na wygranie każdej wojny. Jak sie czasem czyta socjale to można wywnioskować że po co
@kubkarzzswarzadza: widać że nie masz żadnej wiedzy w temacie ale próbujesz tu robić z siebie UJ wie kogo :) A co z czołgami które kacapy straciły po jednym strzale? Czołg to nie forteca stary ma słabe punkty dobrze trafiony = -1 no chyba że piszesz o tych jeżdżących stodołach to faktycznie