@OCIEBATON: Przecież typ ma rację. Istnieją państwowe ogrzewalnie, ale tam trzeba być trzeźwym, to jedyny warunek. Ale nie, no lepiej dajta namiot żeby mi na łeb nie padało jak zazgonię i jeszcze śniadanie z rana by wypadało.
@OCIEBATON: tłochę jak te obozy fema w stanach spiedzielonych i strefy dla bezdomnych ale od Alexa Jonesa się zaczęło że NWO że chcą nas zniewolić Zima przychodzi bezdomność odchodzi pijaki zamarzają niestety a też większość nie chce żyć inaczej bo gdzie indziej nie można pić
tam trzeba być trzeźwym, to jedyny warunek. Ale nie, no lepiej dajta namiot żeby mi na łeb nie padało jak zazgonię i jeszcze śniadanie z rana by wypadało.
@OCIEBATON: tak, wszyscy się śmiejemy z pijaków i lumpów, bo w Polsce żeby wywalili kogoś z chaty to jest minimum kilka lat. Do tego są noclegownie, wystarczy nie chlać jak świnia.
Reakcja ludzi którzy wyłączyli tv włączyli myślenie jak poniżej
Tacy ludzie powinni być izolowani od społeczeństwa przysięgam
#warszawa #bekazpodludzi #bekazprawakow
źródło: 1000000829
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Zima przychodzi bezdomność odchodzi pijaki zamarzają niestety a też większość nie chce żyć inaczej bo gdzie indziej nie można pić
P---------j się w ten zakuty łeb
@OCIEBATON: Kulturalnie?
@beer_man: lepiej zeby zamarzł?
@OCIEBATON: lumpenproletariat, obywatele premium utrzymujący ten kraj
Do tego są noclegownie, wystarczy nie chlać jak świnia.
@OCIEBATON: Możesz mi wyjaśnić czemu ta nowomowa jest lepsza od nazwy "bezdomny"? Te 5 słów mozna zastąpić jednym.
źródło: 1000000835
Pobierz