Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 87
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bbwarsaw:

deportacje i zamknięcie granic,

czyli mówisz wprost, że chcesz żeby nasza demografia ucierpiała, bo zamierzasz deportować ludzi w wieku produkcyjnym, ale jednocześnie bardzo ubolewasz nad demografią wrogich nam ukrów, przy czym nad polską demografią
  • Odpowiedz
  • 0
@delulusional: ja wcale nie ubolewam nad Ukrainą, wręcz przeciwnie. Ubolewam nad moimi rodakami, którzy dalej wierzą w jakieś mityczne perspektywy gdzie Ukraina wojnę wygrywa, gdzie w gruncie rzeczy Ukraina przestaje istnieć.
  • Odpowiedz
@bbwarsaw:

ja wcale nie ubolewam nad Ukrainą, wręcz przeciwnie. Ubolewam nad moimi rodakami, którzy dalej wierzą w jakieś mityczne perspektywy gdzie Ukraina wojnę wygrywa, gdzie w gruncie rzeczy Ukraina przestaje istnieć.

więc Polsce też życzysz tak tragicznej demografii, bo chcesz deportować ludzi w wieku produkcyjnym. Tak?
  • Odpowiedz
@jan-banas: a ja tłumaczę OPa. Polska dostała zastrzyk ludzi w wieku produkcyjnym, a on chce ich deportować żeby Polska demografia się upodobniła do tej tragicznej ukraińskiej
¯\(ツ)/¯

I on pewnie siebie mianuje PATRIOTO

XDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
  • 1
@delulusional: Polska nie będzie Polską jak będzie zamieszkana przez Ukraińców, Rosjan, Białorusinów czy innych Somalijczyków. Wolę zapaść gospodarki niż ratowanie się ludźmi z obcej kultury, których dziadkowie rżnęli siekierami naszych przodków.
  • Odpowiedz
@delulusional: Polska dostała zastrzyk przyszłych organizacji przestępczych oraz niepokojów wewnętrznych. Od początku naszej znajomości z tym narodem doświadczyliśmy ludobójstw z ich strony. Nie widzę powodów do radości.
  • Odpowiedz
@bbwarsaw: Oczywiście. Już teraz brakuje pracy w Polsce a jak Ci wszyscy wojownicy o wolność z banderą w sercu przyjadą do Polski z frontu to strzelaniny i mordowanie Polaków będzie na porządku dziennym.
  • Odpowiedz