Aktywne Wpisy
MarekKucharz +130
#rozowepaski #zwiazki
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was

Vegasik69 +62
źródło: 1000017450
Pobierz

(Musiałem!) @tom-ek12333
#gielda
źródło: 1000030625
Pobierz@polllk https://wykop.pl/wpis/80986411/gielda-niedziela-tydzien-temu-dzwonie-do-ojca-bo-w
Mówię mu- słuchaj, jest krach. Moje wskaźniki się odpaliły. Nikt nie wie co się wydarzy ale jak kupować to kiedy jak nie teraz?
Ojciec- przyjadę za tydzień to pogadamy....
------------
źródło: image
Pobierzźródło: image
PobierzMożesz udostępnić wykres z tymi liniami? Tak to działało na TV?
Jeżeli na rynek nie działają żadne złe informacje lub są pomijane, jeżeli zyski i wydatki nie grają już roli to co to za rynek?
Dlatego ja szukam ewentualnych możliwości tego co się wydarzy.
Grubas na czele z hordą nie pytających o nic pasywnych inwestorów może podbić SP500 do 8000?
Może. Tylko skąd mam to wiedzieć? Jeżeli czegoś nie wiem,
PobierzGrubas na czele z hordą nie pytających o nic pasywnych inwestorów może podbić SP500 do 8000?
Może.
Obligacje są tanie. Mogą być tańsze? Owszem.
Czyli wiesz, że nic nie wiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jednak coś wiem bo inwestuję swoje pieniądze tam gdzie uważam.
Reszta niech robi jak chce :P
Pobierz