Aktywne Wpisy
f9JXBEArQ2H4TKl +200
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

MonazoPL +45
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć research od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe –
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć research od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe –
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz

Zapisał, powiedział że jak mi nie wyjdzie to da mi skierowanie na leczenie bariatryczne.
Trzymajcie kciuki, może teraz się uda.
Kobieta lat 37, 179 wzrostu, 138 kg.
Tak, wiem że jestem wielorybem.
#dieta #ozempic #wieloryb
źródło: 1000022044
PobierzA tak serio, to powodzenia, trzymamy kciuki i wierzymy w Ciebie!
@PachneImbirem: konkretnie, ile lat trwało dojscie do takiej masy?
Przez pół roku zgubiłem 27 kg, potem skończyła się praca i hajs i musiałem przerwać, bo refundacji była tylko dla cukrzyków. Profilaktyki dla osób w stanie przedcukrzycowym już nie ma, bo po co. Lepiej poczekać aż całkiem się rozwalą.
Nadal mam 15 kilo mniej niż w najgorszym punkcie.
Masz rację z tą profilaktyką...
@PachneImbirem: Teraz jak odzyskałem stały dochód to się zgodzę. Jak miałem -800 ziko/miesiąc na bezrobociu to trochę gorzej to wyglądało ( ͡° ͜ʖ ͡°)