Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 75
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 268
@Wwolt mam wrażenie, że te pisowskie p--------o o Tusku winnym za całe zło na świecie zaczyna już męczyć ludzi, ale pewnie się mylę i za 1,5 roku pis 35% poparcia.
  • Odpowiedz
@MarianoaItaliano niby tak, ale już od 15 lat widzę jak ten pis powoli umiera i nagle Kaczyński ogłasza 2000 zł pensji gwarantowanej czy inne rozdawnictwo i elektorat + niezdecydowani wracjają do głosowania na pis
  • Odpowiedz
@fornson23: kiedyś się łudziłem, że jak wymrze pokolenie moherowych beretów, to w końcu PiS przestanie mieć znaczenie. Niestety ich miejsce zajmą Mariuszki z Brighton zakochane krzysiem pisowskim oraz tiktokowe zombie wyznające mentzenizm i braunizm. Przykro się patrzy na to jak bardzo postępuje zidiocenie społeczeństwa.
  • Odpowiedz
umowa przeszła bo Włochy zagłosowały ZA.

@fidelio-fidelio: czyli to Włochy zmieniły zdanie, bo były przeciw., tak jak Polska
Czy Nawrocki zadzwonił do swojej przyjaciółki z Włoch i tak na nią ryknął, że zmieniła zdanie?
  • Odpowiedz
mam wrażenie, że te pisowskie p--------o o Tusku winnym za całe zło na świecie zaczyna już męczyć ludzi

@fornson23: masz racje, teraz moda na ukraińców co widać po przepływach z PiS do Brauna
  • Odpowiedz
mam wrażenie, że te pisowskie p--------o o Tusku winnym za całe zło na świecie zaczyna już męczyć ludzi

@fornson23: Ale dokładnie ten sam zabieg działa na młodszych wyborców np. Konfederacji, tylko wrogów się zmienia. Cała sztuka polega na tym, aby mieć jakiegoś uogólnionego wroga, tę "drugą stronę", której przypisuje się na bieżąco cały szereg negatywnych cech, za które można ich nie lubić i obwiniać o wszystko, co złego się dzieje.
  • Odpowiedz