Wpis z mikrobloga

Mam żonę i dwie córki. Ja jestem kierowcą zawodowym i dobrze nam się powodzi. Mamy nowy, dobry samochód spełniający normy. Jestem całkowicie za #sct bo będzie mniej samochodów na drogach. Dlaczego ja, jako osoba lepiej zarabiająca mam jeździć tą samą drogą, co ludzie biedni? Niepoważne. Do tego ludzie biedni robią korki. Utrudniają życie ludziom bogatszym. Niepoważne.

Samochód to przywilej, nie obowiązek. Chcesz mieć samochód? Nie bądź biedny. A jak jesteś biedny, to dla Ciebie są nogi, rolki, rowery i komunikacja miejsca. Nie możemy pozwolić, żeby ludzie biedni zaczęli się panoszyć w społeczeństwie.

#samochody #drogi #polskiedrogi #motoryzacja
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SlepyBazant: dobrze mówisz. Ja i tak jeżdżę po powiatowym więc w p-----e mam #sct. Samochód mam wspaniały, 17 letni w gazie. Pięknie spala olej jakoś 5 litrów na 3 miesiące jazdy. Nie zamienię go na żaden inny, bo to już członek rodziny.
  • Odpowiedz
  • 3
@SlepyBazant: będzie mniej xd ależ smiechłem dalej będą korki..ile zapłacili za napisanie tego? Skoro jesteś płatnym trolem to mam wrażenie, że się jednak nie powodzi
  • Odpowiedz
  • 3
@SlepyBazant: trollem jesteś i tyle nie musisz nic udowadniać. Za bardzo j---e ten wpis ustawką kto cię zatrudnił i ile ci płacą za pisanie tych wysrywów?
  • Odpowiedz
@SlepyBazant: też mam żonę, też mam samochód. Sześcioletni, spełnia wszystkie wymogi, kupiłem dwa lata temu za gotówkę. No i co, nadal nie popieram SCT, bo ja wprawdzie nie jestem wykluczony ale inni już są. A może zdarzy się kiedyś nieszczęście i będę musiał wszystko sprzedać bo coś tam? I co wtedy? Ty pamiętaj fajnopolaku że pieniądze rzecz nabyta.
  • Odpowiedz