Aktywne Wpisy

mroz3 +187
Koszty:
- 1550 zł czynsz
- 250 zł opłaty (w tym WiFi)
Dodatkowo:
- zwrotna kaucja 1800 zł
- jednorazowa prowizja 400 zł
- 1550 zł czynsz
- 250 zł opłaty (w tym WiFi)
Dodatkowo:
- zwrotna kaucja 1800 zł
- jednorazowa prowizja 400 zł
źródło: 610038909_1517447512875161_8500079080895535960_n
Pobierz
Al-3_x +17
Oglądam teraz tą serie filmów o testowaniu jedzenia w Nowym Yorku i wywnioskowałem, że smaczne to ono jakoś specjalnie nie jest. Film o hamburgerach był dość pozytywny, ale w tych późniejszych materiałach przewija się ciągle wątek przesłodzenia każdego dania i potrawy. Do tego chłopaki narzekają na sztuczny posmak. Jedzenie w stanach to serio aż taki chłam?
#ksiazulo #kuchnia #jedzenie #usa
#ksiazulo #kuchnia #jedzenie #usa

przyjechała na protest z innego miasta, wiedziała, co ryzykuje
jak agent mówi wysiadać, to wysiadasz i słuchasz pana, co każe
była o coś podejrzana, dlatego agenci przyjechali - pewnie była winna
Rozumiem, że to wszystko to tribalizm i że ludzie popierający prawą stronę i Trumpa - cokolwiek ta strona zrobi, i tak jest to dla nich akceptowalne, ale przeraża mnie, jak wielu Polaków coś takiego popiera. Ci sami ludzie jeszcze niedawno krzyczeli, jaka to policja jest zła, bo kazała nosić maseczki (żeby było jasne też tego nie popierałem), a dziś zabicie kobiety jest OK!
Polacy, których nie tak dawno władza pałowała ZOMO, dziś mówią, że trzeba się słuchać i najlepiej w ogóle nie protestować.
Polak lubi być pod butem i słuchać się pana - to jakiś syndrom niewolnika?
#usa #trump #bekazprawakow #morderstwo #polityka
@
Ty tak na serio? Chlop trzyma w reku telefon i pistolet, po czym kiedy nie zagraze mu zycie zabija kobiete. Z tego co widzialem czy czytalem, agent nie zostal
@dfg1: serio to pytanie? Bo ten czlowiek dba o interesy USA nie EU, i zrobi wszystko na korzycs sowjego karju, z prespetywwy EU nie jest to w zaden sposob korzystne. Zwiekszeni budzetow NATO jest na plus ale wiele inncyh na minus, wieksze cla dla EU - mniejsze spzredaz w USA - to uderza w rynki EU, do tego ciagle traktowanie EU wrecz jak wroga a do tego wielkie uwielbienie Izraela.
Jest prezydentem US, nie UE.
Nasi szmaciarze mogliby się czegoś nauczyć od niego.
za chwile nie bedziemy i co wtedy?
Ciezko sa z toba rozmawia bo gubisz watki
W sensie za chwile gdzie nie będziemy? W NATO, Europie, na świecie? Czemu mielibyśmy nie być? Nie będziemy powiązani gospodarczo z US w sytuacji gdy właśnie niedawno podpisaliśmy umowę handlową?
@DrGreen_2: Po prostu nie chce mi się już pisać o tej lasce z samochodu. Poczekamy na wyrok sądu to zobaczymy. Sam wjechałeś nagle do geopolityki,
@dfg1: sojusz NATO moze sie rozpsac czyli EU zostanie samo, co do umowy UK tez podpisalo ale Trump zmienil nagle zdanie bo chcialby aby UK zgodzilo sie na przyjecie chlorowanych kurczakow.
Czemu miałby się rozpaść? Coś konkretnie na to wskazuje? Kto by chciał żeby się rozpadł? W jaki sposób do tego dąży? Chwilowo to sojusz rośnie w siłę. Wszystko może się rozpaść, ale chwilowo się nie rozpada.
To tym bardziej powinniśmy być wdzięczni za przeprowadzoną ekspresowo terapię szokową i powrót na Ziemię z bujania w obłokach o zeroemisyjnej gospodarce i tym jak siądziemy z
Chyba jesteś trollem czytając twoją ostatnio opowiedz więc nie będę dalej tracił czasie
Co do NATO - to masz w administracji Trumpa sporo ludzi, ktorzy otwarcie mowia ze najlepsze byloby wycofanie sie USA, zreszta co nastapi
Chwilowo to jedziemy właściwie na jednym wózku z US. Dlatego uważam, że to robi też dobrze dla nas.
Otwarte mówienie w polityce to często narzędzie mające wywołać jakieś efekty. W poważnej polityce nikt nie podaje swoich motywów, bo zbyt łatwo byłoby wtedy o opór. Moja hipoteza jest taka, że uśmiechanie się na początku kadencji w stronę
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Trump-o-mozliwym-ultimatum-Grenlandia-na-wlasnosc-albo-koniec-NATO-9065451.html?
Co do umowy UK - USA nie zostala zerwana ale nie została również podpisana - cały czas jest negocjowana a w tym również teraz zamieszane są inwestycje technologiczne w UK i
@DrGreen_2: Okej, przyjmuję zakład o p--o.