Wpis z mikrobloga

@rsrvo618: stary ja po 600 nie miałem padaki spokojnie nie musisz się martwić pregaba w tym pomaga a jeśli nie to mam reszki alpry i zolpidem. Jedyne co miałem co problem ze wzrokiem ze mi się j----o w oczach a tak to gitara. Buziaczki i dziękuję za zainteresowanie możliwą padaką
  • Odpowiedz
@woocash_0: No niektórych po 250 wytelepało. Tutaj cały ten miks mi się tak skojarzył, bo ja mam lekkie drgawki po samej 600 pregi. Faktycznie mogą być niepowiązane z prawdziwą padaką, skoro to antykonwulsant
  • Odpowiedz
@woocash_0: narazie się nie zapowiada na schodzenie ale ja normalnie do neuroloszki chodzę i będę miał jeszcze amitryptyline pewnie dodawaną bo ból jest nieznośny a opio typu tramal z receptomatow fajnie działa rekreacyjnie i lekko na ten ból więc jest super a w substancjach przez moją byłą to siedzę więc wiem na ich temat dużo. Lecz i tak dziękuje za zainteresowanie i doradzenie z dawkami (kiedyś raz nie wziąłem to
  • Odpowiedz
@woocash_0: @lllll-llll Niby od 400mg bierze sie podkladke z benzo. Nie piszcie ze po 400 nie potrzepie bo ktos przeczyta, wezmie i bedzie grand mall. Kazdy ma inny próg padaczkowy i jeden wali 600mg trama i jest dobrze a inny wezme 250-300 i dostanie padaki. Od 200mg dostawali padaki (hyperreal) chociaz to wyjatki bo czytalem o dwóch takich przypadkach.
  • Odpowiedz
@rsrvo618: Są różne raporty gdzie ludzie brali pręgę plus opio i nawet klony, a i tak dostawali padaczki. Pregaba ma coś niedobrego w sobie, bo mimo, że zwiększa gaba powoduje mioklonie. Znam też przypadki padaki po dużych jej dawkach. Przy tramadolu nie zabezpiecza przed padaka.
  • Odpowiedz
@horrendous: tak, w sumie masz racje. Duze dawki pregi zdecydowanie powoduja mikroruchy i ogolnie problemy z koordynacja i poruszaniem sie. Dlatego jak juz biore rekreacyjnie, to 300 mg jest idealnie
  • Odpowiedz