Wpis z mikrobloga

ok, ktoś ma pomysł gdzie to wysłać by miało sens?

#psiarze #podroze #alergia #zwierzaczki #psy

Dear Booking.com Team,

I would like to suggest a small but very useful improvement to your search filters.

Currently, it is easy to find dog-friendly accommodations, which is great for pet owners. However, there is no option to filter out properties that allow dogs. For some travelers, this is an important need, for example, people with allergies or those who have religious reasons for avoiding >contact with dogs. Unfortunately, even after cleaning, traces of fur can sometimes remain in rooms.

Adding a filter such as “No pets allowed” or “Exclude pet-friendly properties” would help many users make more comfortable and informed booking decisions.

Thank you very much for considering this suggestion and for continuously improving your platform.

Kind regards,
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@theOstry: Jesteś pewien że nie ma takiego filtra? Ja sporo razy rezerwowalem w ciemno za granicą hotele i jeszcze nie trafiłem na taki który akceptuje psy. Co innego w tym psim kraju.
  • Odpowiedz
@theOstry: no to jak chcesz ze zwierzetami to szukasz "przyjazny dla zwierzat", a jak chcesz bez zwierzat to szukasz bez "przyjazny dla zwierzat", co wy czytac nie umiecie czy po prostu takie zyciowo dwie lewe rece i se nie umiecie z prostymi problemami w zyciu radzic
  • Odpowiedz
@cocklush69: ty mówisz o tym, że każdy hotel przyjmujący zwierzęta się tym pochwali i jeśli nie jest powiedziane inaczej to nie przyjmują zwierząt.
Op mówi o tym, że teraz gdy zaznaczasz "tylko przyjazne zwierzętom" to dostajesz:

SELECT * FROM hotele WHERE przyjazne_zwierzetom = 1
A jak
  • Odpowiedz
@theOstry: Nie wiem gdzie, ale proszę wyślij gdzie się da. Bardzo dziękuję <3 Od siebie podpowiem, że najem okazjonalny częściej ma "zwierzęta nie są akceptowane". Pytanie jak to sprawdzają, kiedy często odbierasz klucz ze skrytki.
  • Odpowiedz