Aktywne Wpisy

Szybki_bill99 +14
Jak słysze teksty, że w Polsce nie da się wydawać na jedzenie mniej niż 1000 zł/osoba na miesiąc to mi się nóż w kieszeni otwiera.
Karkówka 130g = 1.25 zł
Ziemniaki 200g = 0.40 zł
Surówka = 0.90 zł
Łącznie 2.55 zł x 4 posiłki to jest 10.20 zł czyli w miesiącu można smacznie zjeść za 300-350 zł, a wykopki i tak ci powiedzą, że za te pieniądze to co najwyżej dieta
Karkówka 130g = 1.25 zł
Ziemniaki 200g = 0.40 zł
Surówka = 0.90 zł
Łącznie 2.55 zł x 4 posiłki to jest 10.20 zł czyli w miesiącu można smacznie zjeść za 300-350 zł, a wykopki i tak ci powiedzą, że za te pieniądze to co najwyżej dieta
źródło: IMG_8888
Pobierz
bar125 +30

#motoryzacja #sct
źródło: Przechwytywanie
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2026-01-9 o 12.14.33
Pobierzźródło: image
Pobierz100% nigdy nie będzie, bo to jest tak na prawdę matematycznie niewykonalne.
To co wstawiasz to zależność od prędkości i według tego nie ma możliwości, żeby osobówka miała tylko 53% śmiertelności. Obydwa samochody powinny mieć bardzo zbliżoną śmiertelność powyżej 95%.
I fakt, że prędkość jest decydująca, a nie masa pojazdu jest, a przynajmniej powinno być, oczywiste
Oprócz masażera w fotelu na trasie gdzie merc na autostradzie faktycznie płynął i wyciszenia podwójnych szyb, to w każdym innym scenariuszu, w szczególności krótkie trasy na codzień, parkowanie, dziury, wsiadanie, pakowanie, SUV byl wygodniejszy i praktyczniejszy.
O kuźwa, to 99,99999999999% MANIPULACJA
A
@goferek: Jedynie co kojarze to Ford Puma ma ciut powyżej 4 metrów ale to takie clio w wersji suv.
@KaiserBrotchen: to nie jest żadna manipulacja, masz tam wskazane 97%-99%
dla mnie fatal injures 98-100% to pewna śmierc.
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-09 123415
PobierzKaszkiet też sobie kupiłeś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@-----------------------------: i dlaczego według ciebie nie dotyczy to osobówek, które według obrazka OPa mają tylko 53% śmiertelności?
Ja się nie kłócę z tym, że przy tej prędkości śmierć pieszego jest praktycznie pewna. To jest oczywiste. Ale u OPa manipulacja polega na obniżeniu śmiertelności osobówek, która przy tej prędkości powinna być praktycznie taka sama.
Mam jeszcze pajero, a jak bym mial zamiast X cos kupowac to chetnie jakies Durango a najlepi jakis suburban/expedition/yukon itp
A dla kobity taka X3 vzy jakis tiguan to lukksio