Wpis z mikrobloga

#bekazkatoli #bekazpis #katolicyzm #heheszki #bekazprawakow #patologiazewsi #neuropa #4konserwy

Prawaki, PiS i inne katolibańskie szury rozpoczęły nową nagonkę, bo przecież konserwatyzm potrzebuje musi cały czas walczyć i zwalczać nieistniejących wrogów. A jak wrogów brak to sobie ich wymyślimy.

Dzieci przyniosły do szkoły zabawkę/krzyż wydrukowaną na drukarce 3D. Bawiły się tym krzyżem, przekazując go sobie, ponoć także rzucając do siebie, a nauczycielka, pani nauczycielka, poirytowana sytuacją, zabrała dzieciom zabawkę i wrzuciła do kosza.
Kempes - #bekazkatoli #bekazpis #katolicyzm #heheszki #bekazprawakow #patologiazewsi ...

źródło: 1000070769

Pobierz
  • 100
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 469
@Gienek-Kielbasa: Pewnie sobie z gówniakami średnio radziła na lekcjach i to wykorzystali. A teraz aferę się kręci... chciałbym zobaczyć ten krzyż, co go wyrzuciła do kosza XD
  • Odpowiedz
@Kempes: czekaj to ta akcja, co bylo takie zesransko wczoraj na wykopie.
Ze nauczycielka zdjela krzyz i wywalila do kosza, zwieszenie, kuratorium, prokuratura i juz stosy plonely.

A teraz sie okazalo ze to jakis gowniarz sobie heheszki urzadzal i babka nie wytrzymala?
  • Odpowiedz
Dzieci przyniosły do szkoły zabawkę/krzyż wydrukowaną na drukarce 3D. Bawiły się tym krzyżem, przekazując go sobie, ponoć także rzucając do siebie,

@Kempes: ale bez jakiegoś źródła? linku?
Bo to serio trochę zmienia postać rzeczy, ale sam rozumiesz - fakty.
  • Odpowiedz
via Android
  • 13
@dominowiak: No jak możesz o fakty pytać... no panie kierowniku drogi! XD
Czekam z niecierpliwością na zdjęcie tego umęczonego krzyża ze śmietnika ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kempes: aha, no dobrze, jeśli było jak piszesz, to na pewno ta sprawa będzie podniesiona i rozpatrzona w sądzie pracy, bo tę babę w takim układzie niesłusznie zwolnili.
  • Odpowiedz
via Android
  • 15
@kjubikul: Zrobiłem jeden wpis w temacie protestów o krzyż, a ty od razu mnie napadasz określeniem "ekscytacji" z tego powodu. Teraz dodatkowo porwnujesz mnie do brauniarzy. Ty jesteś normalny? Robisz z siebie głupka na forum publicznym próbując odwrócić koto ogonem. Zacznij używać swojego mózgu, a jak się już nauczysz wróć do komentowania moich wpisów.
  • Odpowiedz