było ich więcej, jednak do głosowania może wejść max 10 a i byłbym zapomniał, spółki które zostały dodane do portfela w tamtym roku znowu będzie można typować jak wspominałem już wielokrotnie
w każdym razie zapraszam wszystkich do głosowania ( ͡°͜ʖ͡°)
Na wstępie chciałbym poinformować że portfel jest na plusie już ponad 3tys pln, wartość na chwilę obecną to dokładnie 15 140zł przy zainwestowanych 12k czyli ponad 26% do przodu, za świetne typowanie spółek bardzo
@Average-CottonWorld-Enjoyer: eleganckie buty, do kościoła, do chlewa, na pole, mogą cię w takich pochować. Wygodnie sobie w takich w góry pójdziesz albo na wyprawę z Cejrowskim.
@HAMSKLOSS89 istnieje jakiś mały dobry hosting, ludzie mają tam serwery, są zadowoleni z ceny i z jakości. Przychodzi Cyberfolks i ich kupuje. Podnosi ceny, wywala obecnych adminów, panele i daje wszystko swoje. To jest taki paździeż, że się wywala. Użytkownicy są niezadowoleni, bo wyższe ceny i gorsza jakość. Muszą przejść gdzie indziej. Szukać nowego hostingu i przenosić aplikacje (kosztuje to czas i pracę).
Przymusowe przeniesienie z kei.pl, dramatyczne warunki, braki w funkcjonalności. Oto hosting na cyberfolks. Robi się kolejny scam cenowy i jakościowy jak home.pl czy nazwa.pl
Czemu normalne hostingi są przejmowane przez takie syfy i wrzody.
Opinia jakby się ktoś zastanawiał czy warto tam kupować.
@HAMSKLOSS89 warto inwestować w obszarach, w których mamy jakąś wiedzę.
Tutaj akurat wiem, że Cyberfolks to jedna z najgorszych firm. Krótkoterminowo może będą mieć wyniki, bo jeszcze kogoś oskubią, ale długoterminowo nie dałbym im ani grosza.
rozpoczynamy 1 turę wyborów do #wykopowyportfelinwestycyjny
W tym miesiącu typów było bardzo dużo co mnie bardzo cieszy
oto spółki które zostały do głosowania wytypowane (stan na 7:00):
- CCC (CCC) 9 plusów
- Benefit systems (BFT) 7 plusów
- Synektik (SNT) 4 plusy
- Sygnity (SGN) 3 plusy
- Cognor (COG) 3 plusy
- Mo-bruk (MBR) 3 plusy
- Cyber_Folks (CBF) 3 plusy
- Enter Air (ENT) 3 plusy
- Grupa Klepsydra (KLE) 3 plusy
- Quercus (QRS) 2 plusy
było ich więcej, jednak do głosowania może wejść max 10
a i byłbym zapomniał, spółki które zostały dodane do portfela w tamtym roku znowu będzie można typować jak wspominałem już wielokrotnie
w każdym razie zapraszam wszystkich do głosowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gpw #nyse #nasdaq #gielda #xtb #inwestowanie #inwestujzwykopem #wykopowyportfelinwestycyjny
Która spółka ma zostać nabyta do wykopowego portfela inwestycyjnego? Miesiąc trzynasty, styczeń
https://wykop.pl/wpis/84543701/witam-panstwa-bardzo-serdecznie-0-0-rozpoczynamy-n
Lista wygenerowana za pomocą Mirkowołacz
rozpoczynamy nowy rok z #wykopowyportfelinwestycyjny
Na wstępie chciałbym poinformować że portfel jest na plusie już ponad 3tys pln, wartość na chwilę obecną to dokładnie 15 140zł przy zainwestowanych 12k czyli ponad 26% do przodu, za świetne typowanie spółek bardzo
źródło: comment_9fbzqNiLJ36Q3PrRqKfah2meko23LgWe
PobierzChyba że wybierałeś je na podstawie jakiś statystyk np. z mirko. Ale wątpię, bo pierwszy raz widzę tutaj CF w kontekście giełdy.
Cyberfolks zrobiło tak już kilka razy i ubiło
Robi się kolejny scam cenowy i jakościowy jak home.pl czy nazwa.pl
Czemu normalne hostingi są przejmowane przez takie syfy i wrzody.
Opinia jakby się ktoś zastanawiał czy warto tam kupować.
Tutaj akurat wiem, że Cyberfolks to jedna z najgorszych firm. Krótkoterminowo może będą mieć wyniki, bo jeszcze kogoś oskubią, ale długoterminowo nie dałbym im ani grosza.