Aktywne Wpisy

pepepanpatryk +57
Absolutnie nie szkoda mi śmiecia, który po pijaku siada za kierownicę, ba nie mam problemu z tym, że mu skonfiskowali auto. Ale nie rozumiem dlaczego ten samochód został włączony do służby? Najpierw upalał go jakiś seba alkus a teraz będzie legalnie upalał seba z policji.
Czy nie powinno być tak że samochody, które są używane przez służby powinny nie wiem spełniać jakieś kryteria? Powiedzmy że pomijalna sprawa ale kto to będzie tankował,
Czy nie powinno być tak że samochody, które są używane przez służby powinny nie wiem spełniać jakieś kryteria? Powiedzmy że pomijalna sprawa ale kto to będzie tankował,
źródło: images
Pobierz
wscieklykabanos +591
#warszawa I o co się tak przypiedalasz, społeczniaku? Ja tylko na chwilkę, a poza tym wszyscy tak robią. A tak w ogóle to jest "wypas" auto, więc mogę więcej, frajerze!
#polskiedrogi a raczej chodniki i ścieżki rowerowe xD
#polskiedrogi a raczej chodniki i ścieżki rowerowe xD
źródło: MiastoUrsynow HCbbgfobsAAS3-J
Pobierz

Nawet k---a z j------o sprzątania
Jak wszystkie diagnozy ze spektrum, czysty obraz autyzmu czy ADHD widać tylko w ciężkich postaciach. Im lżejszy wariant, tym bardziej ważne staja się inne czynniki - osobowość, trauma, nastrój i tak dalej.
I wtedy mamy jedno i drugie. Osoba z depresja tez ma zaburzenia koncentracji i uwagi. Jeżeli do tego ma lekkie ADHD efekt się kumuluje. Mogła wcześniej iść przez życie
@whos_your_daddy_snakegirl:
Potwierdzam. Jestem w spektrum, jak chodziłem do szkoły to byłem po prostu dziwny i tyle, teraz gdy zwraca się na te sprawy większą uwagę i moje dzieci dostały diagnozę to automatycznie dowiedziałem się o tym, że sam mam to g---o. Nagle wszystko stało się jasne dlaczego byłem taki a nie inny. Tylko, że ja się wyrobiłem i żadna diagnoza nie jest
@mvmxks: Dzisiaj to większość ludzi ma zryte receptory dopaminowe i jest przebodźcowana od socialmediów, w szczególności od tiktoków czy innych szortów, przez co tracą koncentrację na 5 min filmiku, nie są w stanie wysłuchać 1,5h wykładu na studiach, czy przeczytać książki i myślą, że mają ADHD.
Zresztą, ta „diagnoza” ADHD to też taka na „oko”, bo nie da się
Neurotypowi wśród neurotypowych funkcjonują bez problemu, tak samo jak autyści wśród autystów, ADHDowcy wśród ADHDowców. Problemy pojawiają się tylko jak te grupy muszą się komunikować i pracować
Tak a ten dziwny wujek co się powiesił w stodole, to kogo by tam obchodził.
Zarzucas innym, że udają i zmyślają a sam wydajesz diagnozy nie będąc lekarzem psychiatrą....To się nazywa hipokryzja...
Jak typowy p0lak. nie znam się ALE się wypowiem
Są różne spektra ADHD i każdy charakteryzuje