Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +104
Właśnie jadę busem do Truckee gdzie wejdę ponownie na szlak. Trochę odpocząłem w tym Sacramento ale miasto mi się nie podobało . Ilość bezdomnych, obłąkanych i nieporadnych ludzi jest przerażająca . Nie czułem się tam zbyt komfortowo . Większość czasu spędziłem w hotelu nic nie robiąc no i byłem pobiegać sobie też. Zmieniło to też moje nastawienie do dużych miast i w zasadzie nie chce ich już odwiedzać .Osiągnęłam cel chęci powrotu
źródło: image_picker_C80F870C-E845-4B6B-9CA3-F4F085B1386C-74432-0000063978E23B11
Pobierz
Nighthuntero +68
źródło: 1000028654
Pobierz

Co?
Czemu od razu tak brutalnie? Bo co?
Bo se cygaro ktoś przybucha?
@rivers666: ja kiedyś przeczytałem fajny komentarz na reddicie - wraz jak sami dorastamy zmienia się perspektywa postrzegania postaci w BB. jak oglądałeś mając 15 lat to Walter wydawał się mieć rację i być zajebistym badassem, teraz kolejne 15 lat później już trochę inaczej się patrzy ( ͡°
@rivers666 Breaking Bad jest fenomenalne. To takie gotowanie żaby. Na początku współczujesz bohaterowi, ale potem jak zaczynasz widzieć co on o--------a to masz dysonans. To jest taki zabieg w filmach, samo pokazanie świata z perspektywy jakiegoś bohatera zwykle sprawia, że bardziej z nim sympatyzujemy. A przemiana WW z nauczyciela chemii w
Natomiast niekoniecznie musi ta siła objawiać się jaki niszczenie siebie lub innych ale w filmach zazwyczaj tak jest przedstawiana.
Ta siła może polegać na tym, że coś jest od ciebie oczekiwane ale ty robisz to ty chcesz. Że jest pewna presja społeczna na