Aktywne Wpisy

fff112 +80
Czy dobrze rozmiem, że są tutaj ludzie który uważają, że krytykowanie tych kobiet to jest zło, nagonka i nie powinno się tego robić?
Wy jesteście zdrowi na umyśle?
#epstein
Wy jesteście zdrowi na umyśle?
#epstein

serio_serio +215
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nawet bez tego mial pelne prawo zrobic co zrobil. A w takim wypadku to mial wrecz obowiazek.
Ale niech mnie ktos wytlumaczy dlaczego wszedzie jak sie mowi o tych sluzbach to mowi sie (fonetycznie) ajs (lod) Przeciez to jest akronim. Nie powinno sie mowic "aj si i"?
@saviour: "ef bi aj", "si aj ej", "di i ej" No ciezko zapamietac :DDD po prostu lenistwo, niekompetencja i "klikalnosc"
@vulcanitu: Widzisz MAGA to mowisz maga (a nie "em ej dzi ej). OK. bo normalnie MAGA nic nie znaczy. Wiec zadem problem. Ale ice cos jednak znaczy. I ice != aj si i
Bo chyba z lodem to ma malo wspolnego :P
@gorzki99: Jeżeli coś zajmuje trzykrotnie mniej czasu i nie jest sprzeczne z żadnymi zasadami, to nic dziwnego, że jest praktykowane.
Nie wiem, jak to wygląda w angielskim, ale w języku polskim odczytywanie w ten sposób skrótowców (zwłaszcza tych mających w środku samogłoskę) jest czymś całkowicie naturalnym i nie ma nic wspólnego z nieużywaniem polskich znaków i z innymi oznakami nieuctwa i niechlujstwa.
Jak miał PTSD i stany lękowe to powinien iść na badania psychiatryczne, a nie biegać z gnatem po ulicy w mundurze. Chory kraj
@saviour: a wiec ma doświadczenie i wciąż staje przed maską samochodu. XD
Po co staje przed maska samochodu? Ciałem sie nie da zatrzymać auta, wiec pewnie szukal po prostu pretekstu do zrobienia czegoś np. Strzelenia.
Jakby był mądry to by nie stawał, ofiara mogła nawet nie patrzeć przed siebie kiedy inny chlop klamkował
Komentarz usunięty przez autora
@paul772: pytanie czemu chciała uciec? Wystarczyło zatrzymać auto i trzymać ręce na kierownicy