Aktywne Wpisy

dudi-dudi +627
źródło: 1000119938
Pobierz
Szatanski_werset +332
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000119938
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@uirapuru: ??? co to jest?
@PowiatowyBanan:
Otóż religia to się załamała więcej razy. pierwszy upadek wynalazek Gutenberga - można było drukować co się che i w dowolnej ilości, tak zaczęto powielać i dystrybuować biblię w wersjach przetłumaczonych na języki narodowe z czym kościół okrutnie walczył a nawet wciągnął te tłumaczenia na Indeks ksiąg zakazanych
@uirapuru:
Raczej wcześniej kobieta to była ta "druga" po mężczyźnie, uważana jako część inwentarza żywego, jako zasób. Ta grzeszna i nieczysta.
Brak praw wyborczych, brak prawa do dziedziczenia, brak praw do posiadania majątku, brak możliwości edukacji. Czy uważasz że to
Internet to był ten "drugi" kataklizm który się przydarzył kościołowi, po drodze była jeszcze powszechna edukacja ale była prowadzona przez kościół (do pewnego czasu) więc miała bardzo specyficzny charakter, Było tez radio i telewizja, to tez było marginalne. Ogólny rozwój nauki w tym archeologi miał też zrobiły swoje.
Trzeci "kataklizm" to "uczenie maszynowe" które pozwoliło przetłumaczyć wiele nieprzetłumaczalnych do tej pory źródeł (taliczek glinianych, kamiennych i innych dawnych zapisów), Uczenie
@PowiatowyBanan:
Oczywiście nie jest to prawda, to wszystko było już zawarte w książkach... no ale kto by książki czytał
Internet to możliwość niekontrolowanego przesyłania informacji, tych prawdziwych i tych zmyślonych.
W internecie znajdziesz wiedzę całego świata, np jak wykuć lufę do strzelby ze stali damasceńskiej albo jak zrobić paper czerpany, większość
@reszta_z_potomstwa_kobiety:
Proszę zachowuj się, w piekle tez są jakieś zasady.
Dzisiejszy wpis 10/10, daję 10 gwiazdek 𖤐𖤐𖤐𖤐𖤐𖤐𖤐𖤐𖤐𖤐
Czy za wzorem sterowanej przez fartuszkowe rączki Edyty Górniak śpiewasz: "jestem kobietą" oraz "to nie ja byłam Ewą"?
P. S. Przyznam, że poniekąd podoba mi się rola do jakiej mnie wystawiasz wobec innych, abym był takim psem frontowym apologetyki Słowa Bożego. Rób tak dalej, bo
A tego w pismach a ni w w apokryfach nawet nie ma, tak samo jak grawitacji, elektryczności i magnetyzmu oraz opisów materii i cząsteczek, która jego jest.
Pa na to... ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ
ale gdzie ten kwantowy zapis?
P. S. Patrz - druga śmierć zwolenników smoka
a kto keks wymyślił? kto daje i odbiera?
Nie trafiłeś, jestem miłośnikiem muzyki dawnej i co cię zdziwi, śpiewałem między innymi w chórze parafialnym, mogę powiedzieć, że jestem rzadkim egzemplarzem satanisty śpiewającym pieśni maryjne po kościołach.
No keks wymyślił Bóg Zastępów - wg Ciebie twór urojony.
Dał i odbierze, ale to odbierze wszystkim, bo koziołki umrą dwa razy,