Aktywne Wpisy

jmuhha +22
Jak oceniacie z perspektywy czasu nastoletnie ciążę? Mam wrażenie że jeśli ktoś urodzi mlodo to potem dziecko jest szczęśliwsze niż stare ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000026418
Pobierz
ppooii +128
#pracbaza #patologiazewsi #patologiazmiasta #praca #gorzkiezale #dziendobry
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
źródło: kipimorda
Pobierz

nawet ja bym nie zgadł, totalne scena z czapy, aż pauze zrobiłem bo mi sie z wykopem skojarzyło, bo tutaj ludzie w nocy niedźwiedzie wrzucają
#film
źródło: gorigoeogkiog
Pobierzw dobie AI zabawy w stylu #zgadnijkard są skazane na oszukiwanie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: image
Pobierz@hpiotrekh wiedziałem, że ai sobie nie da rady :P żadna nawet za milion lat nie zgadłaby, chyba że skanowała by całą bazę filmów na świecie klatka po klatce.
Co do popularności film ma ponad 30k ocen na filmwebie. i ponad 150k na imdb
@r5678: ai sie pomyliło? NIC NIE SZKODZI, PROSZE OTO NOWE BREDNIE XD
źródło: image
PobierzCzy jeszcze bardziej majaczy? XD
gpt proponuje Relikt z 1997
źródło: image_picker_C7C0A59C-98E4-475A-9208-C81C5568E7B2-32931-00000A3502B9D988
Pobierzźródło: 35tgfdsg
Pobierz