Wpis z mikrobloga

• 0
@maikeleleq: <machajacy-papiez.jpg>

Najgłupsza decyzja, jaką można podjąć (nie dotyczy może co najwyzej aspirujących do zawodowstwa kulturystów i fitness influ z potencjałem)

Z fartem :d
  • Odpowiedz
@spyyke: Wcale nie.Jeżeli masz ~400 złotych na to, aby się badać co 6-8 tygodni, masz AI i nolva/ralox pod ręką, to w zasadzie nie ma prawa stać się nic złego, o ile nie zaczniesz bić albo jakichś idiotycznie niskich ilości typu 200-300mg testosteronu tygodniowo, albo nie zaczniesz wbijać przypadkowych rzeczy w przypadkowych/dużych ilościach, bez jakkolwiek ogarniętego treningu i diety. Głupotą może być ewentualnie "wejście na cykl" żeby po 12-16 tygodniach
  • Odpowiedz
@spyyke: przecież to scam od megabola, który z testosteronem nie ma nic wspolnego a sam wpis to bait.

@arclex 300 mg to idiotycznie niska dawka, która może być szkodliwa?

125 mg tygodniowo to plus minus trt, co Twoim zdaniem jest szkodliwego w dawkach trt?
Czyli generalnie samo trt jest Twoim zdaniem szkodliwe?
  • Odpowiedz
@MamMalegoSiurka: Nie wydaje mi się, żebym pisał o TRT. TRT się robi pod nadzorem lekarza (i z powodów zdrowotnych), a "TRT" się robi, jak ktoś jest głupi. Problem z 200-300mg jest taki, że ani Cię to nie wyniesie na jakiś zauważalny poziom, ani nie zagwarantuje braku skutków ubocznych.

Jeżeli już jakieś skutki uboczne poczujesz, to łatwo scrashować e2, a wtedy jest problem (nie ma tragedii, ale zapewniam Cię, że nie
  • Odpowiedz
@arclex: ale Ty piszesz, że nie stanie się nic złego o ile nie będziesz brał małych dawek rzędu 200 mg (jeden z warunkow), co oznacza a contrario, że dawki rzędu 200-300 mg sa szkodliwe.

Nie mówimy tu o ROI brania 200 mg teścia a o samej szkodliwości takiej dawki. Niby czemu 200g ma szkodzić a 500 juz nie?
  • Odpowiedz
@MamMalegoSiurka: Szanuję za chęć popisania się łaciną i ładnym skrótem, ale nie trafiłeś. Zwróć uwagę, że napisałem, dlaczego tak uważam.

Bardzo łatwo o crashed e2 (+ potencjalnie i tak mogą Cię nie ominąć te same problemy, co przy bardziej sensownej dawce, choć ryzyko oczywiście dużo mniejsze) przy 200mg, ergo bardzo łatwo o coś złego.
Trudno o crashed e2 (czy jakkolwiek poważne problemy) przy 500mg, ergo trudno o coś złego.

Nie
  • Odpowiedz
@arclex: podsumowując, możesz mieć problemy z e2, które możesz mieć również na wyzszych dawkach.

Nie doszukuję się niczego niestworzonego, po prostu nie lubię niechlujności jak chodzi formułowanie jakiejś tezy. EoT z mojej strony.
  • Odpowiedz