Wpis z mikrobloga

Jakie MMO polecacie? Mam na koncie #steam Guild Wars 2, The Elder Scrolls Online, Fallout 76. Myślałem też nad kupnem Guild Wars: Reforged. W czasie premiery Factions w 2006 roku, spędziłem w grze dosłownie setki godzin. Chyba, że polecacie coś innego? Myślałem też o powrocie do Wowa, ale lipa płacić abonament, a granie na prywatnych serwerach mija się z celem.
#mmorpg #gry
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Myślałem też nad kupnem Guild Wars: Reforged. W czasie premiery Factions w 2006 roku, spędziłem w grze dosłownie setki godzin

@kluha666: ja chciałem nostalgicznie właśnie sobie odświeżyć ale nie czarujmy się, to nie to samo
  • Odpowiedz
@kluha666: chyba F76 - ja się odbiłem po kilku miesiącach, ale sam początek przygody jest naprawdę super. I jeszcze teraz jakieś DLC wyszło nowe.
  • Odpowiedz
Fallout 76

@kluha666: generalnie też polecam, ale trzeba się w tej grze liczyć z tym, że Bethesda obrała tutaj strategię zarabiania na płatnych QoL i o ile nie trzeba płacić ani złotówki to zarządzanie ekwipunkiem bywa upierdliwe mając narzucone limity, choć i tak zostały one powiększone względem pierwotnych premierowych wartości

kiedyś kupiłem w promce z ciekawości by przekonać się co to za szrot po którym wszyscy tak jechali i jakoś
  • Odpowiedz
generalnie też polecam, ale trzeba się w tej grze liczyć z tym, że Bethesda obrała tutaj strategię zarabiania na płatnych QoL i o ile nie trzeba płacić ani złotówki to zarządzanie ekwipunkiem bywa upierdliwe mając narzucone limity, choć i tak zostały one powiększone względem pierwotnych premierowych wartości

@witajswiecie: @kluha666: ale chyba ten Fallout 1st o którym piszesz (zawartość QoL) jest pierwszy miesiąc za darmo, drugi też jakoś taniej
  • Odpowiedz
@kluha666: ja mialem odpalic reforged (gw 1 imo najlepsza gra w historii), ale anet w ogole nie byla pomocna przy odzyskaniu konta to sobie odpuscilem mmo na zawsze xD
  • Odpowiedz