Wpis z mikrobloga

Szukam konsoli dla gówniaka lvl 5, co myślicie o takim czymś? znajdę coś lepszego w cenie 250-300 zł?
tutaj video
https://www.amazon.co.uk/vdp/1bfc338630b6476e8efe7341ff63935d?product=B0FBVKRCPG&ref=cm_sw_cp_r_ib_dt_Afwi9cGllPBnl

#gry #konsole #staregry #psp #gameboy #retrogaming #pcmasterrace #nintendoswitch #steam #steamdeck
DrTRAPH0USE - Szukam konsoli dla gówniaka lvl 5, co myślicie o takim czymś? znajdę co...

źródło: obraz_2026-01-08_181647516

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DrTRAPH0USE: mam ANBERNIC RG35XX plus. Brakuje trochę analogów. Ale to mało gier wykorzystuje, zwłaszcza tych starych.
Trzeba uważać na wyświetlacz, bardzo delikatny.
  • Odpowiedz
  • 0
@DrTRAPH0USE dokładnie tym tropem idąc 5 latce ogarnąłem miyoo mini v4. Polecam. Tylko wymień noname kartę i załaduj system onionos. NESowe czy gameboyowe gierki mają idealny balans dopaminy w porównaniu do współczesnych uzalezniaczy typu tiktok.

Dlaczego ten model wybrałem? Najlżejszy i najmniejszy, w sam raz na małe łapki.
  • Odpowiedz
@DrTRAPH0USE: Na starcie dostajesz kartę 64GB gdzie Pan Chinczyk wgral tysiace gier, więc jest właśnie tak jak sobie życzysz. Ten alternatywny OS o którym wspomniałem to opcja. A dla Twojej informacji, jego instalacja wraz z sformatowaniem nowej karty zajęła mi z 10 minut.
  • Odpowiedz