Wpis z mikrobloga

@jutokintumi: Ogunie ludzie którzy muszą być w plemieniu lewym albo prawm to idioci xd

Jestem przeciwko SCT oraz przeciwko Floydowi czy ICE z tej akcji - jajk policjant czuł się zagrożony trzeba było odskoczyć/strzelić w opony/ w klatę jak już musiał ale nie w głowę. Już pomijajac że cała interwencja nie miała podstaw prawnych.
  • Odpowiedz
Tak samo śmierć Florydy była zła, tak jak źle było wynoszenie go na sztandary.

@H_Moody: No co ty, jak piszesz, że śmierć grześka Florydy była zła, to na pewno razem z julkami kładłeś się na ulicy w ramach protestu xD Bo przecież według połowy tutejszych zjebów nie da się inaczej.
  • Odpowiedz
@czerstwy_swierszcz: nigdy nie miałem gnata w łapie, wydaje mi sże jeśli nie chcieliby laska uciekła i z jakeigoś powodu musieli strzelić to właśnie w klatę liczącże nie trafia w pikawę ale strzał w głowę to śmierć 100% to w tym wpyadku w 0% uzasadnione. Nawet jak typiara chciałaby go przjechać z miejsca to można było w tatkiej ostateczności strzelać kajś indziej.
  • Odpowiedz
P------e jest to, że ludzie nie potrafią wydać osądu samodzielnie,

@jutokintumi: wiadomo, tylko ty potrafisz wydać osąd samodzielnie, wszyscy inni to zmanipulowane lemingi albo npc
  • Odpowiedz
@jutokintumi: Zgadzam się z Tobą do momentu, w którym wydajesz wyrok. Widziałem masę filmów z udziałem amerykańskich policjantów, gdzie podejrzany leży na ziemi z 15 kulami w ciele, jego b--ń totalnie poza jego zasięgiem, a policjanci dalej strzelają. I w wielu takich przypadkach było rozstrzygane, że działali w zgodzie z uprawnieniami, z uzasadnieniem, że w przypadku śmiertelnego zagrożenia mają być na 100% pewni, że takie zagrożenie jest wyeliminowane.
Ten zaczął
  • Odpowiedz