Wpis z mikrobloga

• 11
@splinter96: konfa ma zawsze dużo bo dzieci zaznaczają że mają 18 lat. No ale teraz może te głupie dzieci mają już 18. Patrząc na debili w ściekach typu FB możliwe że konfa z opisem mogą mieć dużo. Nie ma na kogo głosować. Normalnie bym nigdy nie głosował na Tuska ale dla własnego dobra chyba będę musiał
  • Odpowiedz
@wypok_wypok bo większość ludzi ma sct gdzieś. Żeby zorganizować referendum potrzeba jest podpisów tylko 10% uprawnionych do głosowania. I nigdzie ich nie zebrali.
  • Odpowiedz
@wypok_wypok: mój samochód do sct nie wjedzie ale całkowicie popieram. Może bym ustalił inne zasady. Stare fiaty może paliły trochę mniej od suva ale więcej od aktualnych małych miejskich samochodów. Mała moc przez nieefektywne spalanie. Wszystkie spaliny były bardzo duszące. Ludzie narzekają na DPF. Wylała się kilka minut ale zbiera syf przez setki kilometrów.
  • Odpowiedz
w ankietach internetowych mogą brać udział

@paw1470: A jakie to ma znaczenie jak ankiety internetowe nie są prezentowane jako wyniki sondaży wyborczych największych sondażowni w telewizorniach?

człowiek z wiekiem najczęściej staje się trochę mądrzejszy

Powiedział facet który powtarza teksty o ozjaszowych partiach sprzed 10 lat
  • Odpowiedz
@bastek66: zawsze konfa miała więcej procent przed wyborami a później okolice progu. Głosują dzieci bo tego nikt nie sprawdza. Ostatecznie nie idą na wybory. Nie ma znaczenia czy wiek mają odpowiedni. PiS zawsze najwięcej zyskuje bo stare baby w badaniach nie uczestniczą a później idą głosować nawet jeżeli mają przy tym umrzeć. W telewizji i kościele naopowiadali im bredni a oni już nie patrzą co ich otacza. Telewizor myśli za
  • Odpowiedz
zawsze konfa miała więcej procent przed wyborami a później okolice progu

@paw1470: Dopóki nie ma konkurencji typu następna Trzecia Droga to nie ma gdzie jej elektorat uciekać.

Głosują dzieci bo tego nikt nie sprawdza

Niezłe urojenia. Słyszałeś kiedykolwiek żeby gdziekolwiek dzieciom dali głosować w
  • Odpowiedz
@bastek66: czy masz problemy z głową? Nie pisałem że dzieci głosują w wyborach tylko w ankietach przed wyborami. Mają media społecznościowe to klikają. Są też płatne ankiety. Kiedyś się zapisałem. Obiecywali setki złotych za udział a ostatecznie dostałem śrubokręt gorszy niż można sobie wyobrazić. W takich ankietach jak się zaznacza swoje dane to nie można przejść dalej bo już mają takie. Opinia emerytów jest najbardziej poszukiwana bo iloni z internetu
  • Odpowiedz
Nie pisałem że dzieci głosują w wyborach tylko w ankietach przed wyborami. Mają media społecznościowe to klikają. Są też płatne ankiety

@paw1470: Tylko te nie są prezentowane w głównych mediach jako sondaże partii politycznych.

Chodziło mi o to że procentowy rozkład głosów się nie pokrywa bo fanatycy konfy nie chodzą na wybory tak licznie jak deklarują. Chodzi o rozkład procentowy poparcia a nie że frekwencja ogolna jest wysoka.

Fanatycy właśnie chodzą, to najmłodsi
  • Odpowiedz
@bastek66: najmłodsi to często fanatycy konfy. Jeden chciał się bić jak zapytałem dlaczego głosuje na brauna.

Ilość głosów zależy od propagandy.
  • Odpowiedz
@paw1470: Fanatykami bym tego nie nazwał bo mało im się chce chodzić na wybory, poza tym Brauna już nie ma w konfie.
W najmłodszej grupie wiekowej Rakłem przoduje.
  • Odpowiedz