Aktywne Wpisy
Gnieciak +233
Mam 27 lat, pod koniec 2024 pochowałem matulę, teraz ojciec toczy ciężką walkę z rakiem, jeszcze grypa go dojeżdża. Dajcie słowa otuchy. #zalesie
GreeenOne +91
Jeśli myślisz, że marnujesz kasę na głupoty to pomyśl o tym gościu który spuścił w kiblu 50 tysięcy
#devops #programista #hosting #chmura #ovh #aws #kasa #pieniadze #programista15k #programowanie #backend #frontend #technologia #serwer #pracait #korposwiat #naukaprogramowania #it
#devops #programista #hosting #chmura #ovh #aws #kasa #pieniadze #programista15k #programowanie #backend #frontend #technologia #serwer #pracait #korposwiat #naukaprogramowania #it
źródło: Screenshot 2026-02-04 at 21.10.58
Pobierz

Renee Nicole Good, 37-letnia matka 6-dzieci i nagradzana poetka, zastrzelona z zimną krwią przez agenta ICE Steve'a Grove, którą przedstawiciele administracji Trumpa (m.in. sekretarz bezpieczeństwa krajowego Kristi Noem) nazwali... terrorystką.
Jej jedyną przewiną było to, że znajdowała się na miejscu operacji deportacyjnej jako obserwatorka.
PS. Konfiarze, dla których maseczki były ograniczeniem wolności, masowo robią sobie żarty z tej śmierci, twierdząc, że "nastepnym razem się zatrzyma hehehe". Otóż ICE nie ma prawa poza strefą przygraniczną nikogo zatrzymywać bez nakazu.
#neuropa #4konserwy #polityka #usa #trump
źródło: 0055847832
PobierzAle według przygłupów tutaj to NORMALNE, że jeśli ktoś się wystraszy tego, że dobija ci się do samochodu kilku zamaskowanych gości to z miejsca dostajesz kulkę w łeb i jest to usprawiedliwione.
Mam nadzieję, że wystrzelą kilku rolników przy kolejnej blokadzie i nazi-wykopki też będą klaskać z
@JAn2: https://www.youtube.com/watch?v=Z1rlh51RqBQ Niestety na filmie widać jak rozjeżdża agenta przed maską, więc niezła próba. I nie 5 dzieci, tylko 6 latka.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Clefairy: Skąd tyle agresji?
I on zamiast próbować się przed tym ratować strzelił jej w twarz? Jeśli faktycznie był zagrożony to dlaczego po prostu nie odskoczył tylko ryzykował swoje życie próbując jeszcze oddać strzał? XD
Światopogląd tak bardzo wypacza Ci myślenie, że bronisz zupełnie obcego człowieka i usprawiedliwasz morderstwa? Ja wiem, że polaryzacja mocno, ale ludzie, uspokójcie się trochę zanim ktoś powie "i dobrze,
@JAn2: a później przy odstrzeleniu kirka, czy jakiegoś innego szura z psychoprawicy będą płakać, że j----e lewaki śmieją się z czyjejś śmierci
Wiec klamiesz i manipulujesz.
Absolutnie mógł zinterpretować że baba próbuje go przejechać.
A tak serio to widziałeś film, zę ona usilnie próbowała uciec prawie przejeżdżając funkcjonariusza' co nie?
@Clefairy: ty, ale jak życzyć komuś źle to pajacowi, a nie osobie winnej tego że pajac ją zbajerował