Aktywne Wpisy

greedy_critic +154
Baba pokłóciła się z mężem.
Baba sama wysiadła z samochodu nocą, bez kurtki, na mrozie.
Baba sama poszła nie wiadomo gdzie.
3 dni później znaleziono jej ciało.
I z jakiegoś powodu to JEGO wina i ludzie pytają „czemu to zrobił?” ( ͡º ͜ʖ͡º)
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki
Baba sama wysiadła z samochodu nocą, bez kurtki, na mrozie.
Baba sama poszła nie wiadomo gdzie.
3 dni później znaleziono jej ciało.
I z jakiegoś powodu to JEGO wina i ludzie pytają „czemu to zrobił?” ( ͡º ͜ʖ͡º)
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki
źródło: image_picker_BC449A90-FAB4-4743-80FB-C0B584176606-28700-0000263E5855C2BC
Pobierz
Schwarzfahrer +40
Jak to jest, że lekarze, prawnicy, przedsiębiorcy po prostu pracują i oszczędzają. Ewentualnie kupią jakieś mieszkania pod wynajem i ziemię. Obligacje to już szczyt.
Natomiast na giełdzie, forexie i w krypto i inwestują z tego co widać najczęściej Mariusze z magazynu robiący za minimalną?
#gielda #przemysleni #pieniadze #biznes #pracac #pracbaza #niebieskiepaski #rozowepaski
Natomiast na giełdzie, forexie i w krypto i inwestują z tego co widać najczęściej Mariusze z magazynu robiący za minimalną?
#gielda #przemysleni #pieniadze #biznes #pracac #pracbaza #niebieskiepaski #rozowepaski

Mam jakiegoś marketowego pada FLIX GAMEPAD od Techbite.
Jako, że konsolka stoi w stacji dokującej na takiej zabudowanej szafce, tuż obok routera, to mam problem z prawym JoyConem - trochę ma laga, więc chciałem wypróbować tego Flix Gamepada, ale za ch... Chiny Ludowe nie potrafię tego sparować.
Próbowałem podpinać kablem USB-C (do konsolki) -- micro USB do pada. Co prawda był to taki kabel do ładowania telefonu - nie wiem czy to ma znaczenie, że może jakiś lepszy kabel zadziała.
Nie ma też na tym padzie żadnego guzika stricte przeznaczonego do synchronizacji.
Jak to jest? Część padów po prostu nigdy nie zadziała i mam sobie odpuścić czy drążyć dalej?
źródło: Bez tytułu
Pobierz@KingOfTheWiadro: Uuu, o czym mowa? Jaki adapter?
8bitdo jest chyba najpopularniejszą opcją
https://shop.8bitdo.com/products/8bitdo-wireless-usb-adapter-2-for-switch-windows-mac-raspberry-pi-compatible-with-xbox-series-x-s-controller-xbox-one-bluetooth-controller-switch-pro-and-ps5-controller
Spróbuję jeszcze pograć z wyłączonym routerem. Najwyżej znajdę nowe miejsce dla stacji dokującej.
Bardzo dziękuję za pomoc.