Aktywne Wpisy

Gustlik +57

PREFERENCJA PREFERENCJA PREFERENCJA PREFERENCJA PREFERENCJA PREFERENCJA
#p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow
#p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow

Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie należy jej głaskać.
Całość z drugim kompletem kół, OC AC GAP wyniosła mnie około ~ 190 000 PLN
#zycietruckera #samochody #bialystok #chwalesie
źródło: 8c03719117ac1018c7d6054370a38d78579fe6e0c3c457357f184b3af6825aac,w800
Pobierz@cypisek84: Tak, szczególnie, że się silnik układa. Handlwiec do zwolnienia (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@cypisek84: ja wiem, że to słaby bait, ale jakby się ktoś serio zastanawiał jak to wygląda to po 'dotarciu' silnika robi się reset DSG prostą procedurą i dopiero wtedy daje w------l żeby się nauczyło jak wygląda życie skodziarza przyspawanego do lewego pasa
na poważnie - zmiana oleju po 2-3k km
Też się chwaliłam ostatnio swoim Cx-30:
https://wykop.pl/wpis/84195949/no-to-mam-mazda-cx-30-wlasnie-wjechala-do-mojego-z
Swoją drogą skąd taka cena? Jak patrzyłam na skody ostatnio to tak za 170 tys podobną widziałam w salonie. I to z full wyposażeniem.
Mój CX-30 za 160 tys też ma full pakiet a nawet lepszy silnik bo 186 KM. Co Ty tam dodałeś, że taka cena finalna Ci wyszła?
Pod maską:
2.0 benzyna, 186 KM
Automat (bo życie jest za krótkie, żeby
A na serio - graty, niech się przyjemnie bryka.
@cypisek84: Kołchoz to nie jest przypadkiem ciężka tyra za psie pieniądze? Bo raczej żadnego kołchozownika nie stać na auto za 200 tysięcy
Ja mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu odbiorę (u mnie czarna)
Gratki nowego auta (。◕‿‿◕。)
PS. uważaj na mercedesiarzy bo cie zjedzą, będą się z ciebie nabijać że jeździsz "skodą dla biedaków" podczasy gdy oni mają pod maską silnik 1.3 wyjęti z dacii duster z napisem AMG xd
190k za wszystko z drugimi kołami to spoko cena jak na dzisiejsze dziwne czasy, jakiś rabat rocznika zgarnąłeś?