Aktywne Wpisy

KingaM +57
#dzieci mój syn nauczył się obchodzić nieumiejętność czytania biorąc mój telefon, robiąc zdjęcie, wrzucając do #chatgpt, wklejąc przypiętą w schowku komendę "przepisz" a następnie klikając w odpowiedzi ikonę głośnika, by syntezator mowy przeczytał przepisaną zawartość, ale to odrobinę czasochłonne, przyłapałam go na czytaniu książek z bajkami w taki sposób, nie mogę wyjść z podziwu z jego uporu

skrytek +362
O cholibka. Ale znalazłam zdjęcie z mojego pokoju z początku wieku. Pamiętam, jak ojciec przyniósł tego Baldura w premierę. 180 zł kosztował, gdy minimalna wynosiła 500 zł brutto. Przez resztę miesiąca żywiliśmy się tylko nienawiścią do Koverasa, bo na nic innego nie było kasy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gry #baldursgate #polskiedomy
#gry #baldursgate #polskiedomy
źródło: 1000041624
Pobierz

rozpoczynamy nowy rok z #wykopowyportfelinwestycyjny
Na wstępie chciałbym poinformować że portfel jest na plusie już ponad 3tys pln, wartość na chwilę obecną to dokładnie 15 140zł przy zainwestowanych 12k czyli ponad 26% do przodu, za świetne typowanie spółek bardzo wszystkim dziękuję
W każdym razie dzisiaj typujecie spółki z GPW, zasady jak zwykle, każdy może wytypować po 1 spółce z Polskiej giełdy, do pierwszej tury głosowania wchodzi max 10 spółek z największą ilością plusów, jak już ktoś wytypował tą którą mieliście na myśli po prostu dajcie plusa tej osobie
harmonogram:
- 08.01 Typowanie spółek do wyborów
- 09.01 Pierwsza tura głosowania spośród typowanych spółek
- 10.01 Druga tura gdzie walczą dwie spółki z największą ilością głosów z pierwszej ( chyba że już w pierwszej jedna spółka będzie miała ponad 50% głosów, wtedy wygrywa od razu )
- 12.01 W poniedziałek ogłoszenie zwycięzcy i nabycie akcji
Pamiętajcie tylko akcje z GPW dostępne na XTB
bez zbędnego przedłużania zapraszam do typowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gpw #nyse #nasdaq #gielda #xtb #inwestowanie #inwestujzwykopem #wykopowyportfelinwestycyjny
https://wykop.pl/wpis/84316435/witam-panstwa-bardzo-serdecznie-0-0-wypadaloby-zro
Lista wygenerowana za pomocą Mirkowołacz
wypadałoby zrobić podsumowanie naszej zabawy z #wykopowyportfelinwestycyjny
Z początkiem roku 2025 postanowiłem rozpocząć projekt w którym kupowałem tylko i wyłącznie spółki proponowane przez was, na zmianę kupowane były akcje spółek z GPW, giełdy amerykańskiej oraz reszty świata, co miesiąc