@Zenzowaty: Nie interesuje mnie zdanie europejczyków. Sami wenezuelczycy są zadowoleni z tej akcji i to ich zdanie sie liczy a nie randomów co nawet sekundy tam nie bylixD
@Protectorx: Co nic nie zmienia dla ludzi, gdyż cały reżim został nie tknięty. A Pomaranczowy orangutan wyjaśnił że teraz to ON dostanie 30 000 baryłek ropy i sprzeda je po cenie rynkowej i coś ma skapnąć Wenezuelczykom.
@Protectorx: Wyłączyłeś myślenie, a włączyłeś Tik Toka? Może odpal jakieś wiadomości a się czegoś dowiesz. Jeszcze raz nic się nie zmieni dla zwykłego człowieka.
#usa #ropa #wenezuela
źródło: new-cover-out-of-slovenia-v0-f9bp3zgi81cg1
PobierzNie interesuje mnie zdanie europejczyków. Sami wenezuelczycy są zadowoleni z tej akcji i to ich zdanie sie liczy a nie randomów co nawet sekundy tam nie bylixD
@Protectorx: Ale z czego?
@Zenzowaty: z wypi.rdolenia maduro
@Protectorx: Co nic nie zmienia dla ludzi, gdyż cały reżim został nie tknięty. A Pomaranczowy orangutan wyjaśnił że teraz to ON dostanie 30 000 baryłek ropy i sprzeda je po cenie rynkowej i coś ma skapnąć Wenezuelczykom.
ok
@Zenzowaty: akurat ja mam obiektywne źródła informacji. Nie to co ty z lewackich grupek gdzie się tasujecie.
@Protectorx: I tylko potwierdziłeś, że jesteś (IQ46-71)