Aktywne Wpisy

Sonny86 +62

Jogi4 +21
Dlaczego jak płacę za butelkę wody, to płacę tą zasraną kaucję pieniędzmi, które mógłbym wydać w każdy inny sposób, w każdym innym miejscu. Dlaczego natomiast te pieniądze są "zwrcane" jako bon do konkretnego sklepu, w którym zwram te butelki. Według mnie to i tak jest wymuszenie bo nie mogę wtedy tych pieniędzy wydać jak ja chcę, tylko jestem zmuszony do wydania w konkretny sposób
#kaucja #panstwozdykty
#kaucja #panstwozdykty

2005 rok. w nocy z 7/8 marca oczywiście stary był nabombiony jak Messerschmitt i robił trzodę na chacie, jakieś rękoczyny, wyzwiska, więc mama zamknęła się w łazience i zadzwoniła po policję. godzina trwała jak wieczność, ale przyjechali i starego na izbę.
8 marca, dzień kobiet, godzina popoludniowa, jakieś ciotki u nas, kuzyni, kuzynki i nagle ktoś puka do drzwi. mama mówi do wszystkich - idę otworzyć. otwiera drzwi i nagle szlag jakby pociąg ją p--------ł. padła sztywna na ziemię. przerażony byłem, bo pierwszy raz widziałem jak ktoś tak sztywnieje.
"ZABIŁEŚ MAMĘ TY CHUJU" - wybrzmiewa mój głosik przed mutacją.
dostałem sierpa w ryj xd mama oczywiście po chwili odzyskała przytomność, ale potem musiała chodzić z dwiema p-----i - jedną pod okiem, a drugą byłem ja, to tyle(-‸ლ)
Dokładnie tę historię z dniem kobiet ciotkami i ciosem w drzwiach
Może op może na innym koncie tego już nie wiem
@zazdrosny: good ending. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
@Mihu_: teraz też się tak dzieje, tylko na odwrót. I nie z przemocą fizyczną, tylko psychiczną.