Aktywne Wpisy

wfyokyga +13
Rozpoczynam gupia zabawe, wklejasz w komentarzu wynik z tego testu. Ja se wieczorkiem na kiblu zrobiłem, teraz wy. Może jakiś Hitler jest z nami na wypok?
https://www.idrlabs.com/pl/morderczego-nikczemnika/test.php
https://www.idrlabs.com/pl/morderczego-nikczemnika/test.php
źródło: temp_file145122794966284335
Pobierz
krysztofiakowy90 +34
W Castoramie nie pracujesz — Castorama się wydarza. Wchodzisz normalnym człowiekiem, wychodzisz kimś, kto potrafi przez 20 minut tłumaczyć różnicę między kołkiem a twoim życiem i nadal być uprzejmy.
Klient stoi nad wiertarkami jak nad grobem faraona. Mówi, że „on nie chce nic drogiego, tylko porządne”. Bierze najtańszą. Patrzy mi w oczy i mówi, że „jak się zepsuje, to wróci”. Wiem, że wróci. Wszyscy wracają. Castorama nie ma klientów — ma cykle.
Radio gra
Klient stoi nad wiertarkami jak nad grobem faraona. Mówi, że „on nie chce nic drogiego, tylko porządne”. Bierze najtańszą. Patrzy mi w oczy i mówi, że „jak się zepsuje, to wróci”. Wiem, że wróci. Wszyscy wracają. Castorama nie ma klientów — ma cykle.
Radio gra

2005 rok. w nocy z 7/8 marca oczywiście stary był nabombiony jak Messerschmitt i robił trzodę na chacie, jakieś rękoczyny, wyzwiska, więc mama zamknęła się w łazience i zadzwoniła po policję. godzina trwała jak wieczność, ale przyjechali i starego na izbę.
8 marca, dzień kobiet, godzina popoludniowa, jakieś ciotki u nas, kuzyni, kuzynki i nagle ktoś puka do drzwi. mama mówi do wszystkich - idę otworzyć. otwiera drzwi i nagle szlag jakby pociąg ją p--------ł. padła sztywna na ziemię. przerażony byłem, bo pierwszy raz widziałem jak ktoś tak sztywnieje.
"ZABIŁEŚ MAMĘ TY CHUJU" - wybrzmiewa mój głosik przed mutacją.
dostałem sierpa w ryj xd mama oczywiście po chwili odzyskała przytomność, ale potem musiała chodzić z dwiema p-----i - jedną pod okiem, a drugą byłem ja, to tyle(-‸ლ)
Kolega nie pamięta 2005 roku? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chyba kazdy kiedyś znal rodzinę gdzie tak sie działo. Ojciec jedyny żywiciel rodziny z syndromem ze kazdy ma sie kłaniać w pas. Żona zastraszona bo co z nia bedzie, co z dziećmi, co ludzie powiedzą ze sie rozwodzi.
Ale powiem tobie w tajemnicy, ze teraz tez sie tak dzieje. Może nie na taką skalę, ale wciąż jest wiele takich miejsc.
@zazdrosny: prawidłowo. jakby żył i srał pod siebie to potem byś tylko słyszał od patolubnych, że "jak to, łojcu nie chcesz pomóc? gdy by nie on to by cie na świecie nie było"/ "jaki był taki był, ale był" / "ćcij łojca swego i madke swojo"
@zazdrosny: Dobrze, że zdechł j----y alkus. Nie wiem czy jak kolwiek szanowałeś ojca ale w chuju to mam. P-----c nad żoną i dzieckiem będąc alkusem u mnie powoduje tylko nienawiść do podczłowieka.
@zazdrosny: Rodzina potem z każdej strony atakowała abyś na ostatnie pożegnanie tatusia poszedł? On tak dobry był, dzień dobry mówił?