Aktywne Wpisy
AdrianSemenic +671
Tomasiak to jest moim zdaniem największa niespodzianka w historii polskich startów na igrzyskach XD jasne, zdarzały się pojedyncze wyskoki, których nikt się nie spodziewał, pokroju Fortuny, ale tu gościu zdobył trzy medale na jednej imprezie i to zasłużenie, a przed sezonem nikt go praktycznie nie znał XD
#mediolan2026 #skoki
#mediolan2026 #skoki

#skoki #mediolan2026
A teraz konia z rzędem temu, który wyjaśni, dlaczego właściwie nie zaliczono wyników pierwszej grupy trzeciej serii. Śnieg jeszcze wtedy nie zalegał w torach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A teraz konia z rzędem temu, który wyjaśni, dlaczego właściwie nie zaliczono wyników pierwszej grupy trzeciej serii. Śnieg jeszcze wtedy nie zalegał w torach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

2005 rok. w nocy z 7/8 marca oczywiście stary był nabombiony jak Messerschmitt i robił trzodę na chacie, jakieś rękoczyny, wyzwiska, więc mama zamknęła się w łazience i zadzwoniła po policję. godzina trwała jak wieczność, ale przyjechali i starego na izbę.
8 marca, dzień kobiet, godzina popoludniowa, jakieś ciotki u nas, kuzyni, kuzynki i nagle ktoś puka do drzwi. mama mówi do wszystkich - idę otworzyć. otwiera drzwi i nagle szlag jakby pociąg ją p--------ł. padła sztywna na ziemię. przerażony byłem, bo pierwszy raz widziałem jak ktoś tak sztywnieje.
"ZABIŁEŚ MAMĘ TY CHUJU" - wybrzmiewa mój głosik przed mutacją.
dostałem sierpa w ryj xd mama oczywiście po chwili odzyskała przytomność, ale potem musiała chodzić z dwiema p-----i - jedną pod okiem, a drugą byłem ja, to tyle(-‸ლ)
Komentarz usunięty przez moderatora
Do końca życia chlał?
Dawno temu? A mama ok już czy ma syndrom sztokholmski?
@LeoXIV: jak renkom odjoł, thx bro