Aktywne Wpisy
Kojaan +15
Wcześniej nie byłam świadoma jak opieka nad dzieckiem jest męcząca. Myślałam, że jest choć trochę spokojnie. Że dziecko zajmie się zabawką, że obejrzy bajkę, że chwilę w ciszy poleży przez te 3 godziny.
Była u mnie kumpela z prawie 3-letnim synem.
Udostępniłam im całe mieszkanie, kupiłam różne zabawki, żeby mały dobrze się czuł i czymś się zajął.
Mały dosłownie cały czas potrzebował uwagi swojej mamy lub mojej. Całe 3 godziny coś mówił, hałasował i potrzebował
Była u mnie kumpela z prawie 3-letnim synem.
Udostępniłam im całe mieszkanie, kupiłam różne zabawki, żeby mały dobrze się czuł i czymś się zajął.
Mały dosłownie cały czas potrzebował uwagi swojej mamy lub mojej. Całe 3 godziny coś mówił, hałasował i potrzebował
Ildealfons +1
Tutaj lv 31,
Nie wiem jak w skali norwooda plasuje się moja linia włosów, ale myślę że norwood 1-2 (zdjęcie poniżej). Też od góry to wygląda gorzej, niż z przodu.
Szczerze mówiąc nie wiem do końca, kiedy mi tak zaczęła ta linia się psuć. Po prostu zacząłem cokolwiek zauważać od około 2 lat temu. Dermatolog przepisał minoxa, ale czytam tutaj, że to bezsensu, nie tylko w kwestii braku hamowania wypadania, ale też sprawdzenia, czy
Nie wiem jak w skali norwooda plasuje się moja linia włosów, ale myślę że norwood 1-2 (zdjęcie poniżej). Też od góry to wygląda gorzej, niż z przodu.
Szczerze mówiąc nie wiem do końca, kiedy mi tak zaczęła ta linia się psuć. Po prostu zacząłem cokolwiek zauważać od około 2 lat temu. Dermatolog przepisał minoxa, ale czytam tutaj, że to bezsensu, nie tylko w kwestii braku hamowania wypadania, ale też sprawdzenia, czy
źródło: IMG_6141
Pobierz

Zgłoszenie 1f81d235250b6615 z dnia 2026-01-06 21:25:35
Imię: Anonim
Miejscowość: Kielce i okolice
Kim jestem?
Jestem gościem, który wrócił na stare śmieci po 7 latach spędzonych w innym mieście. Wiele czynników złożyło się na tę decyzję, ale to długa historia i z chęcią ją przybliżę jeśli trochę się poznamy. Od 3 lat pracuje w pełni zdalnie. Dużo poświęciłem czasu na naukę i zdobywanie wykształcenia. Jestem zadowolony z zawodu jaki wykonuje, ponieważ łączy on technologię i poniekąd sztukę.
Zdawałem sobie sprawę, że praca zdalna i zmiana miejsca zamieszkania spowoduje, że nie będę miał licznych okazji do poznawania nowych ludzi. I niestety jest to prawdą. Starzy przyjaciele mają już własne życie i problemy, a ja wciąż szukam swojego życia.
Wygląd
Mam 190cm wzrostu i około 105kg wagi, z którą systematycznie walczę. Mówili znajdź lekką pracę, a tkwienie wiele godzin przy biurku wcale zdrowe nie jest. Mam gęste brązowe włosy, które dodają mi wizualnie jeszcze więcej cm. Góra długo 6-10cm (zależy od humoru haha), boki krótko.
Co do ubioru to totalny basic, nie lubię być chodzącą reklamą dla firm, więc tylko ubrania bez napisów. Ciemne jeansy to mój znak rozpoznawczy. Granatowy to mój ulubiony kolor. Jak wyjście na miasto to zawsze koszula. Wiosną/latem katana, jesienią/zimą zawsze płaszcz. I tak, mam w szafie kilka takich samych koszulek i koszul.
Wiele razy słyszałem, że mam niski głos, więc proszę się nie bać.
Jestem typem introwertyka, który jak już pozna kogoś to staję się ekstrawertykiem na wyłączność.
Spokój to moje drugie imię, ciężko jest mnie wyprowadzić z równowagi, ale jak komuś się uda to niech lepiej ucieka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zainteresowania
Wszystko zależy od pory roku. Latem więcej czasu spędzam na zewnątrz. Ogródek, własne warzywa i owoce. Często realizuje projekty i pomysły, które pojawiają mi się w głowie. Jestem osobą "do it yourself", więc zepsute rzeczy naprawiam sam.
Co więcej, interesuje się automatyzacją, lubię ułatwiać sobie codzienne schematy i mieć kontrolę nad czterema ścianami jak muszę gdzieś wyjechać.
Gdy przychodzi zima to książki, komiksy, filmy i seriale. Uwielbiam każdy gatunek filmowy, lecz komedie zawszę będą u mnie na samym końcu. Zazwyczaj szukam treści, które mają jakieś przesłanie, potrafią dać do myślenia. Otwarte zakończenia są spoko, bo mam bujną wyobraźnie (ileż to razy w myślach osiągałem wszystko - pdk) i czasem lepiej sobie dopowiedzieć historię, niż się rozczarować tym co podali twórcy.
Lubię też pograć w gry, singleplayer z dobrą fabułą. Multiplayer tylko z dobrą ekipą i co ciekawe to poznałem w ten sposób wiele osób, z którymi mam stały kontakt.
Raczej jestem domatorem, bo w szczególności pielęgnuje i dbam o rzeczy, które mnie otaczają.
Czego oczekuję?
Zdrowej relacji, chciałbym poznać kogoś, kto pozwoli mi się wyrwać z rutyny. Cenię szczerość i mówienie bez owijania w bawełnę. Nie liczę od razu na związek, myślę, że wszystko najpierw opiera się na dobrej przyjaźnij. Oczekuje rozmów, zachwytów, narzekania i marudzenia. Niekończące się rozmowy są dla mnie bezcenne, ale sądzę, że wspólna cisza też potrafi być magiczna.
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Mogę pisać o romantycznych nocnych podróżach w deszczu ze światłami latarni odbijających się w kałużach, ale co to da? Idealny dzień to taki, w którym oboje czujemy się komfortowo i każdy kolejny dzień staje się idealny. Jak to mówią, lepiej się miło zaskoczyć, niż srogo rozczarować :)
Stosunek do ślubów, dzieci, używek
Ślub - tak, cywilny i może kościelny, choć jestem bardziej niepraktykujący to ma to dla mnie jakieś sentymentalne znaczenie
Dzieci - kiedyś tak
U----i - nie palę, nie piję wódki, okazyjnie dobrej jakości p--o, jak drink to gin & tonic - wstrząśnięty nie zmieszany ;)
Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie
#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonykielceiokolice #mirekszukamirabelki
Mordo, wyjedź z tej umieralni
Przecież konkretnie napisał, że chce mieć dzieci. Zakładając, że pozna partnerkę do końca roku, "dotrą" się ze sobą i/lub zamieszkają razem, to OP będzie w lekko po trzydziestce, czyli blisko przeciętnego wieku dla faceta na posiadanie pierwszego dziecka (33 lata według GUS w 2017, nowszych nie ma ale raczej się nie zmniejszył :))