Wpis z mikrobloga

Myślę, że pewna strona naszej sceny politycznej już sie moczy w nocy, na myśl że niedługo wybierze ich głupie społeczeństwo i też będą mogli sobie robić bojówki (oczywiście nie chodzi mi o świętego Grzegorza Brauna on nigdy by czegoś takiego nie zrobił ( ͡° ͜ʖ ͡°))
#usa #polityka
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RwandyjskiFront: cywilizacja Homo Sapiens zawsze polegała na podboju. Jeżeli nie podbijasz, jesteś podbijany.
Ostatnie cztery, trzy pokolenia zachodu(trzy, dwa polskie) wychowane były w lewicowym pacyfizmie i (tfu!) demokracji, co jest zabójcze dla cywilizacji.
Agresja, brutalność, podbój, wyzysk, to normalne cechy nie tylko gatunku Homo Sapiens.
To cecha każdego drapieżnego gatunku.
Jeżeli przylecą do nas kiedyś kosmici to znaczy że wyeliminowali innych by tego dokonać.
I nie cieszmy się z tego
  • Odpowiedz
@Lach__Anonim: to pałuj ale to już do jakiejś azjatyckiej dziury i se podbijaj inne kraje. Skoro 4 pokolenia potrafiły tworzyć sojusze i względnie się dogadywać o w miarę spokojnie życie dla obywateli to jednak się da, a ten mi będzie wyjezdzal z jakimiś tezami co usłyszał u Rymanowskiego jak gadał z Wolskim i Bosakiem xD
  • Odpowiedz