Wpis z mikrobloga

Nie dalej jak przedwczoraj Trump grzmiał że za strzelanie do protestujących winnych spotka najsurowsza kara (dot. protestów w Iranie), coś tam grzmiał o dyktatorach i łamaniu praw człowieka. Cóż, bardzo szybko się to źle zestarzało dla USA ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#wojna #usa #trump #iran #protest
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 58
@Braand: po pierwsze bez powodu nie dali jej przejechać, po drugie większość Amerykanów ma dosyć ICE bo potrafią Ci 10x w ciągu dnia przeprowadzać kontrolę jak nie będziesz dla nich miły. Na nagraniu dokładnie widać że ona odbiła w prawo i chciała wyjechać omijając gościa a ten od razu sięgnął po b--ń i wpakował jej kule w głowę, to normalne według Ciebie? Polecam Ci poczytać o tym jak ICE uprzykrza
  • Odpowiedz
@tujepolska: No ja myślę że nie chciała go przejechać ale na tym 2 filmiku widać, że prawie go jednak przejechała. Tym bardziej wiedząc do czego są zdolne te służby tym bardziej nie wykonywałbym żadnych ruchów a już na pewno nie ruszałbym samochodem.
  • Odpowiedz
  • 1
@Braand: każdego mogą emocje czy stres ponieść, ale to nie znaczy że trzeba od razu strzelać w głowę. Zresztą o czym tu dyskutować, stało się. Najgorsze jest chyba to że każdy normalny polityk w tej sytuacji powiedziałby "będziemy tą sprawę wyjaśniać, bardzo mi przykro i składam kondolencje dla rodziny ofiary, przeprowadzimy śledztwo i wyjaśnimy sprawę do końca", a Trump po prostu wyszedł i powiedział że ona była winna, ta druga
  • Odpowiedz
Stoi przed toba agent z bronia a ty ruszasz samochodem wiec musisz sie z tym liczyc, ze cie odstrzela jesli potrafisz logicznie myslec wiec tego nie robisz, a ta babka w samochodzie najwidoczniej nie potrafila i skonczyla jak skonczyla

@Braand: najwidoczniej miała odwagę do oporu, a nie grzecznie klękała przed bandytami i naziolami. Jesteś Polakiem typie, twoi przodkowie przewracają się w grobach jak widzą co piszesz po wykopach
  • Odpowiedz