Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Majk_: Robota policjanta, a szczególnie policjanta amerykańskiego to chyba jeden z najtrudniejszych zawodów świata. Nie dość, że społeczeństwo uzbrojone, w istotnej części znarkotyzowane to jeszcze można paść ofiarą wojny politycznej i za wykonywanie swojej pracy zostać antybohaterem mediów albo trafić na kilka lat za kratki. Łatwiej poświęcić jedną osobę, która znalazła się w złym miejscu o złym czasie niż narażać całą instytucję policji... Współczuję amerykańskim policjantom.
  • Odpowiedz
@Majk_: nie twierdze, ze szczelanie do ludzi jest dobre, ale bedąc w usa jakby mi przyszlo do glowy wciskac gaz jak przed maską stoi policjant to bym zalozył, ze juz tego nie przezyje xd
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Moskvin:

Wysiadł bym z samochodu zostawiając kluczyki w stacyjce bo zawsze mogę sobie kupić drugi a kilka gram ołowiu w czaszce może mi ten zakup skutecznie uniemożliwić.

A gdyby osoby idące w twoim kierunku miały inny kolor skóry niż biały?
  • Odpowiedz
Stoi przed wami gościu, który na klacie ma WIELKI NAPIS POLICE i jakieś granaty(b--ń wyciąga dopiero jak ona rusza do przodu). Drugi mówi, że ma wysiąść z samochodu. Jakie są ścieżki możliwości? Oczywiście, że ruszacie, bo w gta się udawało tak uciec.
Jeszcze to zaskoczenie, że mają zakryte pół twarzy w zimę, gdy różny redditowy odpad pisze o znalezieniu go i "zrobieniu mu piekła".
donmario - Stoi przed wami gościu, który na klacie ma WIELKI NAPIS POLICE i jakieś gr...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz