Aktywne Wpisy

szarytkarz +12
Kolejna "przebranżowiona" ma businesswoman modelka
#epstein
#epstein
źródło: 1000038868
Pobierz
cocojambo210 +2
Chyba wolałbym się urodzić w Rosji niż w Stanach Zjednoczonych
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000038868
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Więcej się ostatnio kłóciliśmy, ona otwarcie sygnalizowała, czego jej brakuje, a ja nie starałem się wystarczająco według niej. Nie ma nikogo na boku, po prostu nie potrafiłem jej dać tyle uwagi ile chciała (╯︵╰,)
Jak sobie radzić z rozstaniem? Nie radzę sobie z tym co mi się przytrafiło. #zwiazki #rozstanie #samotnosc #relacje
@Kriszuo: nie pierwszy nie ostatni.
To nie koniec świata, przejdzie z czasem. Za jakiś czas będziesz się dziwić czemu aż tak emocjonalnie reagujesz. Będzie dobrze.
Jak byłeś młodszy i zdarłeś łokieć, to najpierw bolało, potem mniej, potem był strupek, a potem zapomnialeś.
@Kriszuo: co to za jakieś depresyjne stany obwiniania się za nieudany związek?. Dałeś co miałeś i tyle. Nie pykło, cześć i nara. A może to ona nie potrafiła docenić tego co jej dawałeś? nie ma co się obwiniać bo przepadniesz. Niech spada wąchać zmywak.
@Fattek: Ćwiczę regularnie, nie pomaga (╯︵╰,)
@Not_Broken To prawda, jestem emocjonalny. Nie radzę sobie z negatywnymi emocjami, i nigdy nie radziłem
@malin90 Mam wrażenie cały czas, że mogłem lepiej. Lepiej ją słuchać, więcej dawać siebie (╯︵╰,)
Jestem idiotą, że wszystko robiłem po łebkach, zamiast się przyłożyć do relacji
Co ona dla Ciebie robiła? czułeś się doceniany, czy już to było ustawione że Ty latasz za nią i od
Bzdura, gałęzi w lesie jest pełno i kobiety o tym wiedzą. Jeśli kobieta chce kogoś znaleźć to znajdzie, nie musi mieć przy tym upatrzonego
Nie ma dobrych rad teraz. Czas będzie odwalał najlepszą robotę. Musi minąć przyzwyczajenie, przywiązanie, niespełnione wizje przyszłości. A tymczasem ból, żal że mogło być inaczej, trzeba było, utrzymać Znajdź sobie jakieś zajęcie, żeby nogi lub inne czesci ciała bolały bardziej niż głowa.
Dla mnie ważne były słowa, że