Aktywne Wpisy

Randy_the_Ram +350
Mam własne rusztowanie. Dorobiłem się. 28 ramek, mogę w---------ć w------a wieżę w kosmos. Na regulowanych kółkach, każde hamowalne osobno, do tego mam połówki ramek, tylko muszę dowieźć. Blaty też mam. To jest punkt zwrotny w mojej karierze. Teraz mam rusztowanie, przyjeżdżam na robotę, rozkładam, każdy przechodzeń z uznaniem kiwa głową "ten gość ma rusztowanie, to zawodowiec" Moje własne rusztowanie. Niektóre ramki są brązowe, a niektóre zielone. Rusztowanko
#praca #pracbaza
#praca #pracbaza
źródło: 1000016724
Pobierz
PanTuNieMieszkasz +193
Jestem strasznie przemęczony ale muszę pracować muszę robić nadgodziny, mama ma nawrót raka i inne choroby muszę jej pomóc, ona całe życie mi pomagała jak już martwy stary pijany nie dawał kasy i robiła na 3 roboty żebym miał co jeść. Kto może niech po prostu dobrze o mnie pomyśli i trzyma kciuki żebym miał siłę ogarnąć rzeczywistość i żebym kiedyś w końcu się wysypał. Dziękuję

po bułki do lidla akurat żeby podjechać czy paczke z paczkomatu wyjąć, przynajmniej nie będą mi dziadki w puntach czy innych fiacikach smrodzić i może będzie sie lepiej żyło #sct #krakow
źródło: image
Pobierzale w sumie spoko, nie bede musiał patrzeć na biedote ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Strigiformesman: no możliwe, gdzieś musieli postawić granicę, a normy euro to najlepsze co maja w bazie danych dla każdego samochodu. Mogli też zrobić jeszcze prościej po roku rejestracji samochodu, ale wtedy byłoby jeszcze mniej dokładnie.
i chcesz powiedzieć że takie volvo w dobrym stanie nie jest bezpiecznym autem? xD
źródło: image
PobierzNatomiast w zestawieniu z dieslem z 2016 r. (Euro 6 bez RDE) emituje ok. 5–10× mniej NOx i zwykle 1.5–3× mniej PM.
Dla kierowcy też jest taki sobie. Jest masywny i dzięki czemu to "ten drugi" bardziej oberwie, ale to bardzo egoistyczne. A tak poza tym to współczesne systemy bezpieczeństwa są daleko lepsze, dużo lepsze strefy zgniotu, lepsza konstrukcja, poduszka powietrzna nie
@Fredi_Kamionka_Gmina_Burzenin: kontrolowane strefy zgniotu były stosowane już w latach 80tych, w 20 letnim samochodzie nikogo nie dziwi juz ABS czy poduszki powietrzne. Jakich to niby standardów takie samochody nie spełniają?
a volva już od lat 90 mają SIPS czyli wzmocnione boki na wypadek zderzenia z drzewem, ale to trzeba mieć troszke wiedzy i umiejętności dedukcji której ci brakuje
https://www.youtube.com/watch?v=kX3_SL08HaU