Wpis z mikrobloga

#przegryw najbardziej mnie boli opinia normików, że jak nie masz znajomych to pewnie jesteś złym człowiekiem
A wystarczy być nudnym i nikt cię nie będzie lubił
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lento_morte: Powiem ci ze również tak sądziłem do póki nie poznałem 1 dziewczyny - niby ogarnięta - praca w banku, bez nałogów, nie brzydka, a jedyne co robi to IG, restauracje, pies i praca - zainteresowań 0 (nawet chłopaka nie miała nigdy a ma 37 lat)
  • Odpowiedz
@ForestDruid: ona marzy żeby mieć znajomych i ja ciagle nie rozkminiam jej problemu. Ma $ może iść na jakie chce kursy/zajęcia (już jej o tym nie raz mówiłem), ona jest taka zniemczona (urodziła się w Niemczech, ale mówi po polsku) ze jak o 3 w nocy pusta droga nic nie jedzie to ona czeka na zielone bo przecież wiadomo ze jak czerwone to się stoi ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@DonJamnik: no i bardzo dobrze, że czeka w nocy na zielone. Kolega w takiej sytuacji przejechał i dostał mandat (w Niemczech).

A problem jest w niej. Niech się zapisze na fb do jakiejś grupy "Polacy w okolicy" i zacznie spotykać na jakiś wspólnych wyjściach, niekoniecznie imprezy ale jakieś kręgle, rolki itp. No a jak już pozna to już musi sama ciągnąć te znajomości.
  • Odpowiedz