Wpis z mikrobloga

wykopki jęczą że żadna mirabelka ich nie chce, jak widzi wykopka w takim samochodzie

@weeego: Jakby mnie mirabelka nie zechciała ze względu na posiadane auto to widocznie nie jestem ani ja dla niej ani ona dla mnie XD
  • Odpowiedz
przecież po 2030 dalej będziesz mógł jeździć benzyniakiem euro 4.

@Dd9900: I żeby było śmieszniej, to takiemu autu już zaczną przysługiwać żółte tablice - youngtimery mają zdaje się 25 lat XD
Tu chodzi tylko o to żeby narzekać i publicznie cierpieć jak im stare diesle prześladują.
  • Odpowiedz
@Dd9900: Na prawdę jesteś taki naiwny? W Warszawie też tak miało być.

Aktualna wersja jest taka, że w 2032 roku nawet benzyniak musi spełniać normę Euro 6 lub być przynajmniej z 2014 roku.

Mało kto wymienia tak często samochód. Każdy kto chce dzisiaj kupić samochód z myślą o spełnieniu norm SCT, to musi kupić samochód benzynowy przynajmniej z 2014 roku i nadal nie ma gwarancji, że będzie mógł nim legalnie
  • Odpowiedz
@weeego: pieprzysz. samochód nie ma znaczenia. ja miałem vw caddy i żadna dziewczyna nie miała z tym problemu trzeba tylko nie być brzydkim
  • Odpowiedz
przecież to auto nie pa progów i podłogi XD.

@typ53B: To nawet lepiej, wtedy można nim jechać jak Fred Flinston. W pełni ekologiczne rozwiązanie, podobno nawet można buspasów używać
  • Odpowiedz
fajny wybrałeś najtańszy poobijany śmietnik z odłażącym lakierem i krzyczący swoim wyglądem:

NIE KUPUJ MNIE

XD

@typ53B: dotrwałem do tej odpowiedzi, dalej mi się nie chce czytać bo dyskutujesz ze ścianą xd albo z tych co to dla niego Fiat 1.0 i 2.0 to przecież to samo, albo że jak kupuje z komisu we Wrocławiu passata b6 za 4kola to myśli że to jest OK bo tak napisali w ogłoszeniu
  • Odpowiedz
@Dd9900: za darmo bym nie brał.
za 3800 kupiłem Megankę 2 1.6 2006 rok 2 lata temu. W pełni sprawna, klima automatyczna, tempomat, hands free. Po roku bezawaryjnej jazdy chłop mi wjechał w dupę i dostałem ponad 8k, tak się kupuje auta xD
  • Odpowiedz