Aktywne Wpisy
Ej mirki kręcić aferę? Od grudnia pracuję w nowym kołchozie, jednocześnie regularnie co dwa miesiące oddaję krew, przysługują mi z tego tytułu 2 dni wolne, a pracodawca nie zgadza się na udzielenie dwóch dni.
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
źródło: 1000005562
Pobierz
Anonek463 +187
Zamówiłem sobie żarówki do samochodu od sprzedającego https://allegro.pl/uzytkownik/fphbropak. Sprzedający napisał mi sms, że nie posiada żarówek i zwraca pieniądze więc wzgodnie z prawdą dodałem opinie na allegro "Sprzedający wystawia produkt którego nie ma na stanie. Nie polecam." Sprzedający mi teraz grozi sądem xD Nieźle się bawicie na tym #allegro #j--------e #humorobrazkowy #heheszki #januszebiznesu #marketplace
źródło: image
Pobierz

Przeciętnych ludzi Nie będzie stać na samochód spełniający normy stc!!!!
Samochód spełniający normy:
źródło: Screenshot_20260107_135702
Pobierzźródło: Screenshot_20260107_140803
PobierzSkoro samochód z 2007 to szrot bez progów to dlaczego płaczesz że złe stc zakazuje ci złoma z 1997?
Bo jak jest tak ograniczona umysłowo to pewnie nie pamięta też i oc pt I ogólnym utrzymaniu samochodu.
Poza tym nawet emeryta stać na benzyniaka z 2005
@weeego ale mi nie musisz tłumaczyć że to głupi pomysł bo sam nakręcałem inbę zanim wprowadzili SCT. Tylko wówczas nikomu się nie chciało ruszyć palcem bo to nie wejdzie. Dlatego nie żal mi tych starszych bo to
źródło: Screenshot_20260107_142227
PobierzNIE KUPUJ MNIE
XD
źródło: Screenshot_20260107_140803
Pobierz