Wpis z mikrobloga

Jakiś czas temu moj znajomy ktory jest elektrykiem pytał czy znam jakąś appkę, w ktorej jego pracownicy beda mogli dodawac codziennie wpisy ile przepracowali godzin a on będzie mógł sobie zerkać w podsumowanie. Sam szukał coś podobnego ale nie mogl znalezc nic, glownie byly to jakieś większe kombajny ze zbędnymi ficzerami. Postanowiłem napisać coś z pomoca ai coś co testów. Okazało się, że appka spełnia swoje założenia i jest mega zadowolony :D Dodałem różne bajery typu włączanie i ustawianie stawek per pracownik aby widzieć ile obecnie naklepali godzin. Dodatkowo system wylicza bazując na średniej dodawanych godzin ile pod koniec miesiąca prawdopodobnie będzie musiał przygotować na wypłaty (nie zalicza dni wolnych od pracy typu święta itd.). Obecnie korzysta z niej kilkanaście firm, którym polecił je moj znajomy i tak sie trochę rozeszło kulą śnieżną :)

link: stafflog.pl

Wrzucam post tutaj bo pomyślałem, że komuś z was może się to przydać. Bardzo chętnie przyjmę krytykę na twarz lub ew. sugestie co można by było usprawnić, dodać.

#chwalesie #biznes #dzialalnoscgospodarcza #programowanie
Alolek - Jakiś czas temu moj znajomy ktory jest elektrykiem pytał czy znam jakąś appk...

źródło: IMG_7329

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Alolek: tylko czemu jasiek i marek a nie Jan i Marek?

A z ciekawszych rzeczy to mój korpokomputer blokuje Twoją stronę. Nie wiem dlaczego.
  • Odpowiedz
  • 0
@puexam: to konto testowe ;) admin firmy może sobie wpisywać nazwy jakie chce, pseudonim itd.

możesz podesłać więcej szczegołów? chciałbym sie przyjrzec o co chodzi
  • Odpowiedz
@Alolek: niestety nie. może na sali jest jakiś mirek sieciowiec i powie gdzie tam jest blokada żebyś mógł podziałać. Moje korpo jest małe i 99,999% blokad jest z templatek.
puexam - @Alolek: niestety nie. może na sali jest jakiś mirek sieciowiec i powie gdzi...

źródło: aaa

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@puexam pogrzebałem w internecie i znalazłem coś takiego: "To wygląda na politykę bezpieczeństwa po stronie (Defender / SmartScreen / Intune) a nie na realny problem ze stroną. Domena jest nowa i Microsoft często prewencyjnie blokuje takie adresy z templatek, zanim „złapią reputację”. Spróbuję dodać u nich moją stronę zeby nie łapało ją jako jakieś zagrożenie. Dzięki za info w kazdym razie :)
  • Odpowiedz