Aktywne Wpisy
Deklitoryzator +163
źródło: 1000025895
Pobierz
NadwornyPanicz +17
Brzozka to geniusz. Prawdziwy geniusz marketingu. W zbiorowej świadomości polskiego spoleczeństwa Inpost był polską firmą. Ludzie zamawiali przez Inpost ze względu na jego polskość. Cieszyli się, gdy Inpost wchodził na "zagraniczne" rynki. Ludzie w komentarzach cieszyli japę, bo hehe polska ekspansja.
#gielda #biznes #polska #inpost #pieniadze #marketing
#gielda #biznes #polska #inpost #pieniadze #marketing
źródło: image
Pobierz

no i według gustu kształt
ja mam cersanita z głowicą termostatyczną, trzeci rok zaczyna i nie widać z nią problemów
jeśli pytasz o modele to warto by było określić czy chcesz deszczownicę albo panel z biczami
A Grohe dobra firma ?
@tereska-kaczmek: Wiele osób mówi, że dobra - ale mam od nich wiszącą muszlę klozetową "z wirem" + deska + spłuczka w ścianie i drugi raz wybrałbym coś innego. Po 3 latach - problemy ze spłuczką, "idealnym" spłukiwaniem oraz z mechanizmem opuszczania klapy. Nie wiem jak mają w kranach/prysznicach.
@tereska-kaczmek: Minimalistyczna, żeby było łatwo czyścić. Żadne masaże, muzyczki, ect.
https://allegro.pl/oferta/sluchawka-prysznicowa-eco-aluminiowa-1f-slu-10-12009347735
Jest to dobre, bo nigdy się nie zepsuje, jak te plastikowe, gdzie potem jest taki kamień że cieknie itd bo z wnętrzna nie wyciągniesz.
Tutaj łatwo się odkręca aby ramkę, wyciągasz sitko kładziesz na talerzyku z octem i masz nówkę.
Poza tym ładnie wygląda i co najważniejsze jest bardzo wysokie ciśnienie na takiej słuchawce. dużo większe niż na takich z mechanizmami i różnymi strumieniami.
Ja mam drogie ale i tak się roz***ały po 3
Takie chlapanie.
Są jakieś słuchawki co zwiększają ciśnienie? Byłbym wdzięczny