Wpis z mikrobloga

@splinter96: A co nie ma racji trzaskowski? Chłop akurat to ten rocznik kiedy w Polsce był ostatni czas prawdziwej zimy (lata 70) zresztą Tusk z Kaczyńskim powinni doskonale pamiętać jak wtedy cały kraj zasypało. Dziś od dwóch dekad zimy to prędzej jesień przypominają, niby fajnie bo ciepłej ale dla przyrody i rolnictwa już nie (susza, bo gleba odwodniona), a suchy mróz bez śniegu jest zabójczy dla roślin w tym nawet
  • Odpowiedz
@splinter96: tak samo głupi jak ci co ciągle wierza temu co powtarza, że "ziemia plonie" I szybko trzeba nakładać na obywateli różne podatki i ograniczenia.
  • Odpowiedz
nie, ty symetrysto

@Tymajster: najgłupszy wrzuta jaka powstała aby zrownywax jednych do drugich.
Jasne, że jest ocieplenie i zawsze było. Odpowiedź mi na pytanie jak.ludzie sie przyczynili do cofnięcia się lądolodów z obecnych terenów Polski? Czy to Dinusie zbyt dużo paliły w piecach?
Odpowiedź mi, na co są wydawane te pieniądze, które ludzie płacą na walkę z tym słynnym sloganem ocieplenie klimatyczne?
  • Odpowiedz
jak.ludzie sie przyczynili do cofnięcia się lądolodów z obecnych terenów Polski?

@Gozd: nijak panie "zmiany klimatu byly od zawsze, elo, pora na CSa".

Odpowiedź mi, na co są wydawane te pieniądze, które ludzie płacą na walkę z tym słynnym sloganem ocieplenie klimatyczne?

@Gozd: cywilizowane wydają na transformację energetyczną, prawicowe populistyczne jak Polska PiS na kiełbasę wyborczą.
  • Odpowiedz
@Gozd: gdybyś miał jakąkolwiek wiedzę i zdolność do wyciągania wniosków, to byś zauważył, że zmiany do których porównujesz obecną sytuację trwały od dziesiątek tysięcy do milionów lat. W obecnej sytuacji mówimy o dekadach.
  • Odpowiedz
W obecnej sytuacji mówimy o dekadach.

@VZee: planeta sobie poradzi, tak jak sobie radziła.
Dalej nie ma.odpowiedzi na pytanie na co idą te pieniądze z dodatkowych opłat i dlaczego Europa ma płacić za praktycznie cały świat.
  • Odpowiedz
prawicowe populistyczne jak Polska PiS na kiełbasę wyborczą.

@Tymajster: ojoj jedynie pis to robi. Na co wydają pieniądze obecnie rzadzacy? Widziałem piękne reklamy z wizerunkiem Skłodowskiej.
  • Odpowiedz
@splinter96: UWAGA W STYCZNIU PADA ŚNIEG. Zawsze śmieszą mnie ci ludzie którzy cytują trzaskowskiego, ale ci sami ludzie kiedy w grudniu Nie spadło w większości kraju ani grama śniegu już się nie odzywają.
  • Odpowiedz