Wpis z mikrobloga

@splinter96: Cała pozytywna energia jaką uśmiechnięte liby generują wokół Owsiaka rozpłynęłaby się w jednej chwili gdybyście w końcu dofinansowali NFZ i zwiększyli podatki dla bogatych świń które wam opłacają kampanie wyborcze i różne eventy typu Kampus Trzaskowskiego.
  • Odpowiedz
@dqdq1: Wiem że liberałowie gardzą ludźmi biednymi ale mimo wszystko lepiej być biednym finansowo niż intelektualnie, tak jak ty i reszta botów giertycha
  • Odpowiedz
@dqdq1: Taki bogaty jesteś a nie dałeś rady opłacić nauczyciela który nauczy cie czytać, idealnym określeniem na takich jak ty jest p0laczek.
  • Odpowiedz
@splinter96: no i wyborcy po zupełnie się od wyborców pisu nie różnią. Widać to po komentarzach względem każdego, kto krytykuje owsika. Ja dla typa zbierałem, dawałem, ale przestałem po pozwaniu jakieś starej randomki. Pycha kroczy przez upadkiem. pispojednozło.
  • Odpowiedz
@dqdq1: 23 Kwietnia będzie forum ekonomiczne w Katowicach na które specjalnie przylecę z zagranicy, daj znać gdzie dokładnie się spotkamy na miejscu i porozmawiamy na temat podatków, a jak nie to zamknij morde libie bez szkoły i godności i wracaj do roboty bo cie wypieprze z tej 10 metrowej kawalerki na ulice tak jak marzysz w swoim idealnym świecie.
  • Odpowiedz
@Njal: Przeczytałem na szybko tę wymianę zdań i pomijam, kto i czy ma rację w swoich wpisach - muszę powiedzieć, że straszną zgnilizną bije z twoich wpisów. Dawno tak wielkiej toksyczności tutaj nie widziałem. Serdecznie współczuję.
  • Odpowiedz
@splinter96: Może to jest słabość liberalno-mainstreamowo lewicowej sceny, że nie wybacza, a wręcz przeciwnie, cancell culture sprawi że wyjdzie że się spierdziales 20 lat temu i musisz udać się w cień
  • Odpowiedz
@Njal: Ale wiesz że kasa z WOŚP nie idzie na NFZ? WOŚP kupuje sprzęt hurtowo i przekazuje go szpitalom co jest bardziej efektywne niż zakupy sprzętu indywidualnie przez szpitale.
  • Odpowiedz
  • 24
@Njal nie potrafisz wypowiedzieć się z sensem tutaj więc robisz się agresywny i grozisz że kiedyś gdzieś będziesz mądrzejszy. Nie będziesz.
  • Odpowiedz