Wpis z mikrobloga

Są tu jeszcze jakieś dzieci Giertycha z amnestią maturalną?

#matura

Czy zdawałeś maturę w 2006/2007 i nie zdałeś, a jednak zdałeś, Romek Ci dał mature:

• TAK 14.0% (128)
  • NIE 86.0% (784)

Oddanych głosów: 912

• 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 6
KTO KLIKNĄŁ TAK?

@vulcanitu jak zwykle PISowski aparat musiał coś dać, więc naciągneli zasady zdawania matury w 2006 roku, tzn jeżeli z jednego z przedmiotów uwaliłeś i Twoja średnia wyników była powyżej 30% to..... zdawałeś xD a wprowadził to Minister Nauki - Roman G.

@WladcaSlimakow niezłe czasy co nie :P
  • Odpowiedz
@LeoXIV tak zwane Giertychowki, w tamtym roku byl jeden z najniższych wyników zdawalnosci wiec zagrali tym czym zawsze - rozdawnictwem. Tym razem rozdali dyplomy xD
Znałem parę osób ktore sie załapały na to, nawet ktoś z nich poprawiał maturę bo nie chciał takiej "lewej"
  • Odpowiedz
Mój ziomek poszedł do wojska bo nie zdał matury. Ale jak wyszedł to już miał maturę ( ͡° ͜ʖ ͡°) powiedz synek kto tyle doł?
  • Odpowiedz
@LeoXIV: widać, że zdawałeś maturę w 2006/2007 i nie zdałeś, a jednak zdałeś, bo Romek Ci dał mature i nie potrafisz zadać normalnego pytania na które można odpowiedzieć tak lub nie
  • Odpowiedz
  • 3
Ej sory, miałem anmestie, bo brakło mi 2% z obowiązkowej fizyki, matmę miałem wtedy dodatkową i rozszerzoną zarazem.
Pracuję jako inżynier w automotive, więc chyba jednak nie wyszło tak źle. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Tamta fizyka była strasznie skopana (mnóstwo astronomii, zamiast fizyki jako takiej, z której powinna być matura), ale to swoją drogą.
  • Odpowiedz
Pracuję jako inżynier w automotive, więc chyba jednak nie wyszło tak źle.

@FisioX: A mogłeś pracować w biedronce na kasie. Zastanów się nad sobą i powiedz gdzie popełniłeś błąd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Z przymusowego angielskiego brakło mi 3% do zdania i miałem poprawę jedynie jednego przedmiotu pod koniec wakacji 2011r nie wiem czy to zawdzięczam Giertychowi że nie musiałem pisać matury ze wszystkiego na nowo
  • Odpowiedz
@LeoXIV: Zdawałem w 2006 i zdałem ale nie dostałem się na studia (to znaczy dostałem ale nie na te na które najbardziej chciałem) bo brakło mi 3.5% punktów, w 2007 pomieszali coś tam z matmą i próg spadł o 5-6% więc jak wystartowałem drugi raz to już mnie przyjęli
  • Odpowiedz