Aktywne Wpisy

fremmm +30
Ja wystarczy ze se wlacze odszranianie i po 5 min samocjodnocieka woda, a Wy musicie lopatowac skrobaczka swoje smieszne #samochody na wegiel czy tam parowozy xD zal mi Was #motoryzacja
źródło: 20260306_072343
Pobierz
gerwazy-oko +163
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mirasy, za bardzo kombinuję ostatnio z relacjami w moim życiu. Od 2 lat żyję w sytuacyjnej relacji z jedną dziewczyną, w stylu nie jesteśmy razem, ale dużo czasu piszemy, rozmawiamy, nie traktujemy siebie jak przyjaciół, ale gdy pojawia się temat czegoś poważniejszego to słyszę "wszystko w swoim czasie, cierpliwości" i bardziej nie jest to zbywanie tylko przygotowywanie się do czegoś z jej strony, bo dawała mi deklaracje, że jej zależy na mnie, ale nie jest jeszcze gotowa na związek, w zasadzie wygląda to w ten sposób ale nikt tego nie potwierdził z żadnej ze stron. Jakiś miesiąc temu przy jakimś większym problemie (trochę wypiłem) odezwałem się do innej dziewczyny, poznaliśmy się, mocno się wkręciła w temat, ale nie jest świadoma tej relacji w jakiej się znajduję od kilku lat, w tej relacji po miesiącu mam naciskanie na spotkania, spędzanie czasu i jestem w kropce, jedna i druga spoko, ale są tak odmienne charaktery i sposoby bycia (oba mi się podobają i je akceptuję) że nie mam pojęcia co robić. Nie chcę jeszcze podejmować ryzyka, ale im dłużej jedno i drugie trwa tym jest mi gorzej, gdyby pierwsza baba była bardziej zdecydowana to by drugiej nie było, a szkoda jest mi kończyć tak długą i perspektywistyczną relację ze względu na to, że ktoś się pojawił miesiąc temu, robię fatalną rzecz ale nie spodziewałem się, że w ten sposób to eskaluje.
#zwiazki #zalesie #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #tinder #logikaniebieskichpaskow #przemyslenia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Ta druga z kolei zabiega o bliskość z
XD, to musi być bait
Po dwóch latach znajomości to ludzie śluby biorą, a nie się zastanawiają czy jednak chcą być w poważnym związku. Jak się zwiążesz z nr 2 i się nr 1 dowie, to nagle jej się zachce związku i odechce jak tylko z 2 zerwiesz.
@mirko_anonim:
źródło: obraz
PobierzJest coś takiego jak lęk przed bliskością zazwyczaj skorelowany z unikowym lub zdezorganizowanym stylem przywiązania. Bez wględu jak bardzo jej na tobie zależy, to z dużym prawdopodobieństwem nie jest w stanie dać ci nic więcej w tym momencie. Problem w tym że takie osoby nie chcą do końca zakończyć relacji i decyzje o tym zrzucają zazwyczaj na drugą stronę. Jedyne co dostaniesz to informacje,
@mirko_anonim: chłopie. to najprostsza wymówka z prostych wymówek xD
trzyma cie jak zabawkę, a ty myślisz, że po 10 latach przygotowań sie z toba zwiąże.
Takie cos trwa 2tyg. czy 2 miesiące, a nie dwa lata. otwórz oczy.
@mirko_anonim: Przyjdzie chad i ją zaliczy po kilku dniach znajomości ale nie martw się będzie miała na czyim ramieniu się wypłakać xD
Chyba już jestem za stary na to a jestem zoomerem
źródło: 1000008627
PobierzNie wchodzić w takie. Dziękuję za uwagę.